Csneakers
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de leukste schoenen voor moeder en dochter?

De afgelopen jaren zijn Instagram en andere social media platformen steeds populairder geworden voor ouders van kinderen. Bekende wereldsterren plaatsen foto’s van hun met hun dochter of zoon. Een trend daarbij is geworden om de zelfde kleding en schoenen te dragen. Als ouder heb je misschien wel is meegemaakt dat je kind een kledingstuk of schoen van je aan doet, dit komt omdat je kinderen naar je opkijken en jou willen zijn. Door deze ontwikkelingen en trends is het steeds populairder geworden om als moeder en dochter dezelfde schoenen te dragen. Misschien wil jij dit als moeder ook wel. Lees dan verder, want dan kom je te weten wat leuke schoenen zijn voor jou als moeder en voor je dochter.

Belangrijk

Bij het uitzoeken van schoenen is het belangrijk om vooral te kijken wat goed is voor je dochter. Je dochter groeit en ontwikkeld zich, en daar moet je rekening mee houden. Als je dus schoenen gaat uitzoeken voor jou en je dochter, zorg dan dat de schoenen goed zijn voor je dochter. Denk hierbij aan de stevigheid, de maat en pasvorm en de stof. Als moeder en dochter kun je er ook voor kiezen om naast de schoenen, de hele look op elkaar af te stemmen. Dit kan erg leuk zijn, maar pas op dat je als ouder niet te veel als kind overkomt. Een kind kan beter meer met jouw stijl meegaan.

Soorten schoenen

Er zijn veel verschillende soorten schoenen waar je uit kunt kiezen als volwassenen, maar ook als kind. Daar zit ook een verschil in tussen jongens en meisjes. Als je een schoen gaat uitkiezen, moet je natuurlijk kijken naar de rest van je look. Met neutrale kleuren, zoals wit of zwart kan je eigenlijk bijna nooit fout zitten. Dit is de reden dat sneakers voor meisjes erg populair zijn. Deze schoenen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en komen ook veel overeen met schoenen voor volwassenen. Naast sneakers zijn laarzen of boots ook erg populair. Boots kunnen stoer zijn, maar ook heel lief.

Uitzoeken van schoenen

Dezelfde schoenen uitzoeken voor moeder en dochter klinkt misschien moeilijk, want niet elke schoen is in elke maat te krijgen. Je kan het jezelf makkelijker maken door te zoeken naar mini-me collecties. Grote kleding en schoenmerken hebben op hun site mini-me collecties staan, zodat je zeker weet dat je dezelfde schoenen aan kan schaffen. Als daar niet een goede keuze in zit kan je er voor kiezen om niet dezelfde schoen te kopen, maar wel dezelfde stijl en soort. Zo kan je Shoesme kinderschoenen kopen en je kan dan als moeder kijken naar welke schoenen het meest in de buurt komen. Als je als moeder dezelfde schoenen wil hebben als je dochter is het handig om een basic schoen aan te schaffen. Veel meisjesschoenen hebben glitters of bloemetjes op de schoen en dat is moeilijk voor volwassenen te vinden, en daarnaast komt dit misschien ook wel te kinderlijk over als ouder.