Csneakers
Image default
Zakelijk

De kosten voor het slaan van een aardpen

Als u een aardpen wilt laten slaan bij wijze van bliksembeveiliging, dan moet u eens contact opnemen met Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Er zijn namelijk verschillende manieren om een aardpen te slaan, en iedere methode heeft weer andere kosten. Maar wat is een aardpen eigenlijk? Het is een stalen pen die in de grond geslagen wordt, zodat deze als bliksemafleider kan dienen bij onweer, blikseminslag en overbelasting van het elektriciteitsnetwerk. Het is dus een simpele oplossing die u beschermt tegen blikseminslag. Hierdoor is het sinds 1970 ook verplicht om een aardpen in nieuwbouwhuizen te laten plaatsen. Woont u in een ouder huis, bijvoorbeeld in een mooi jaren ’30 huis? Dan kan het zijn dat er nog geen aardpen in uw woning aanwezig is. Laat er dan snel één plaatsen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging.

Een grondiger manier van bliksembeveiliging

Het plaatsen van een aardpen is een simpele oplossing tegen de nare gevolgen van blikseminslag, maar het is niet altijd een goede oplossing. Soms is er een grondigere oplossing nodig. In dit geval kan potentiaalvereffening een oplossing zijn. Dit is, simpel gezegd, het gelijktrekken van de elektrische spanning in diverse objecten en apparaten. Want objecten die extreem hoog of juist laag geladen zijn, kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Gelukkig is Mulhuyzen Bliksembeveiliging gespecialiseerd in potentiaalvereffening. Dit is best een ingewikkelde klus, dus het is ook een goed idee om een specialist zoals Mulhuyzen Bliksembeveiliging in te schakelen voor potentiaalvereffening.

Vraag naar alle mogelijkheden

Mulhuyzen Bliksembeveiliging is  dé specialist in het voorkomen van de nare gevolgen van blikseminslag en overbelasting van het elektriciteitsnetwerk. Neem dus contact op met deze specialist, zodat u weet hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen tegen de gevolgen van blikseminslag en overbelasting van het elektriciteitsnetwerk. Ook vertellen ze u graag wat de kosten zijn van het beveiligen van uw woning of kantoorpand tegen blikseminslag of overbelasting van het elektriciteitsnetwerk.