Csneakers
Image default
Gezondheid

Een behandeling boeken bij voetreflex in Sittard

Bij voetreflex in Sittard kan je terecht. Voor de beste behandelingen voor je voeten. Je weet het misschien niet, maar in je voeten zitten allemaal reflexen die weer effect hebben op andere delen van het lichaam. De reflexen die in de voet zitten hebben bijvoorbeeld connecties met het been en bijvoorbeeld de schouder. Je zal dit niet verwachten, maar wanneer je bijvoorbeeld op een punt in je voet drukt, kan je dit voelen in een ander deel van het lichaam. Je kunt met voetreflex in Sittard dus veel zaken oplossen die in het lichaam niet meer helemaal goed zitten, maar natuurlijk ook de voeten zelf worden met een behandeling bij de voetreflex in Sittard aangepakt. 

Behandelen

Je kunt je bij voetreflex in Sittard even helemaal laten ontspannen. Je hebt misschien last van een van de lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, het vasthouden van vocht, last van je darmen, vermoeidheid, het gevoel van veel stress, depressieve gevoelens en het sneller emotioneel zijn dan dat je van jezelf bent gewend. Je hebt misschien ergens een blokkade in het lichaam zitten die deze zaken kan veroorzaken. Je kunt de klachten niet direct behandelen, maar via de voetreflex in Sittard kan er wel een positief effect ontstaan. De reflexen in de voeten worden aangepakt en worden opgezocht om hier vervolgens aandacht aan te besteden wat weer doorwerkt in de rest van het lichaam en waardoor de klachten kunnen worden aangepakt.

Klachten

Laat je helpen door de voetreflex in Sittard en kom even helemaal tot rust. Wanneer je de behandeltafel verlaat heb je helemaal het gevoel dat je tot rust bent gekomen en heb je hopelijk ook minder last van de klachten. We benoemen hier ‘hopelijk’, omdat je het natuurlijk nooit met zekerheid kunt zeggen, maar 90% van de cliënten geeft aan hier veel baat bij te hebben.