Csneakers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een monolitische betonvloer past bij verschillende woonstijlen

Een monolitische betonvloer staat prachtig in uw woonkamer, badkamer of een andere ruimte in huis. Het creëert een vloeroppervlak dat geheel uit hetzelfde materiaal bestaat en straalt een zekere rust uit. Deze prachtige vloer is ideaal voor open woonruimten, waarbij u een constante vloer wilt doortrekken door het hele huis. Daarnaast past de vloer bij verschillende woonstijlen: van modern tot klassiek en van industrieel tot organisch. Wat uw woonstijl ook is, een monolitische betonvloer sluit hier zeker op aan.

Ook voor industriële toepassingen is deze vloer ideaal

Een monolitische betonvloer is ook prima toe te passen in garages of in bedrijfspanden. Deze vloer is leverbaar in verschillende sterkten en consistenties, waardoor deze voor veel toepassingen geschikt is. De vloeren kunnen intensief verkeer, maar ook minerale oliën en vetten goed verdragen. Daarnaast zijn de gladden vloeren eenvoudig schoon te maken en zeer onderhoudsarm. Een monolitische betonvloer bespaart u dus veel tijd en moeite. Verder is deze vloer snel te leggen en kan deze al binnen een paar dagen belast worden. Wanneer u bijvoorbeeld een oude vloer in uw bedrijfspand vervangt, kunt u uw werkzaamheden dus snel weer hervatten.

Laat een betonvloer leggen door experts

Bent u overtuigd en wilt u een monolitische betonvloer aan laten leggen? Dan laat u dit natuurlijk niet zomaar door het eerste het beste bedrijf doen. Daarom kiest u voor Game Kunststofvloeren. De experts van dit bedrijf hebben uitgebreide ervaring met het leggen van betonvloeren en leveren dan ook steeds weer uitstekende kwaliteit af. Of u nu een betonvloer laat leggen in uw woning, garage of bedrijfspand, u bent verzekerd van een prachtig eindresultaat wanneer u dit bedrijf inschakelt. Ze storten de vloer en voorzien de vloer nog voor het droogt van een gladde afwerking. De vloer wordt snel gelegd en is binnen enkele dagen al te belasten. Hoe snel dit proces precies gaat, kunt u het beste navragen bij Game Kunststofvloeren. Dit is namelijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de beoogde toepassing van de vloer.

https://www.game-kunststofvloeren.nl/