Een transportbedrijf in Nijmegen dat voldoet aan uw specialistische wensen

Als u nog niet van Beck Logistics heeft gehoord, dan wordt het tijd dat u kennismaakt met een bedrijf dat internationaal erkend is vanwege haar expertise en professionaliteit. Beck Logistics is een transportbedrijf in Nijmegen dat begonnen is met regionale verhuizingen, maar is inmiddels gespecialiseerd in industrieel transport. Naast transport leveren ze ook andere diensten, waarbij ze altijd de toekomst in het achterhoofd houden. Het bedrijf kijkt wat de markt wil en speelt hierop in. Zo zijn ze momenteel bezig met duurzaamheid om te kijken hoe het transport het milieu zo min mogelijk kan belasten.

Diverse transporten met een goede uitvalsbasis

Beck Logistics heeft als transportbedrijf in Nijmegen een goede uitvalsbasis vanwege haar goede ligging, waardoor het vanuit heel Nederland goed bereikbaar is en gemakkelijk een doorgang vindt naar het buitenland. Dat Beck Logistics haar transport serieus neemt, is te zien doordat ze exceptioneel transport kunnen bieden. Dat is een vorm van transport die enige expertise en organisatie vereist. Daarnaast bieden ze niet alleen veilig transport aan, maar worden diensten tot in de puntjes verzorgd. Zo bieden ze ook hijs- en montage activiteiten aan, waarbij de kranen niet alleen worden getransporteerd maar ook worden bediend door gekwalificeerde medewerkers.

Ook een warehouse met bovenloopkranen

De goede ligging van het bedrijf heeft geleid tot een nieuwe tak waarin Beck Logistics zich heeft gespecialiseerd, het in bewaring stellen van uw industriële goederen. En dan ligt de nadruk op industriële goederen, want het bedrijf is een van de weinige die een warehouse met bovenloopkranen tot beschikking heeft. Deze warehouses zijn zo ingericht dat ze grote machines zorgvuldig kunnen plaatsen én verplaatsen zonder dat deze beschadigd worden. Toch is het ook mogelijk om kleinere goederen te laten bewaren tegen betaling. U kunt ervoor kiezen om een opslagruimte te delen, maar u kunt ook een eigen opslagruimte bij Beck Logistics krijgen. Vrijwel alles is in overleg mogelijk bij dit transportbedrijf in Nijmegen.

https://www.becklogistics.com/