Csneakers
Groothandel

Op zoek naar de juiste horeca apparatuur?

Als u op zoek bent naar horeca apparatuur, dan bent u bij Horeca Megastore aan het juiste adres. Dit bedrijf is sinds 1996 dé plek waar u als horecaondernemer alle apparatuur en benodigdheden voor uw zaak vindt. Of nou gaat om een café, restaurant, ijszaak, lunchroom of andere horecaonderneming: alle gespecialiseerde apparatuur vindt u in het assortiment van Horeca Megastore. Het bedrijf staat garant voor de beste producten tegen de meest scherpe prijs. Horeca apparatuur wordt vaak dag in dag uit intensief gebruikt en moet dan ook tegen een stootje kunnen. In het assortiment vindt u onder andere horeca apparatuur van de merken Juka, Isa, TopCool, Bartscher, Zanussi, Ecofrost, Whirlpool, Samsung en Panasonic. Met andere woorden: horeca apparatuur van topkwaliteit!

Een assortiment dat alles biedt wat u nodig heeft

Gaat u bijvoorbeeld een ijszaak uitbaten? Dan vindt u bij Horeca Megastore een ruim assortiment om uw ijszaak van A tot Z mee uit te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan schepijsvitrines. De eerste vraag is of u op zoek bent naar een schepijsvitrine met bakken of dat uw voorkeur eerder uitgaat naar een schepijsvitrine voor voorverpakt ijs. Vervolgens maakt u de keuze tussen een hoge vitrine of een vitrine die op een tafel staat, alsook hoeveel ijsbakken u nodig heeft? Is één grote bak voldoende of wilt u eerder 18 kleinere ijsbakken? Het assortiment is uitgebreid en eindeloos. Uiteraard bestaat het assortiment uit verschillende merken. Zo hebt u bijvoorbeeld de keuze tussen verschillende looks van schepijsvitrines. Kortom, Horeca Megastore heeft alles in huis om uw horecazaak aan te kleden.

Vul uw zaak ook met horeca meubilair uit dit assortiment

Naast horeca apparatuur zit er ook horeca meubilair in het assortiment van Horeca Megastore. Het gaat hier om binnen- en buiten meubilair zoals parasols, terrasverwarming, garderobes, paraplustandaards, hotelbenodigdheden, statafels- en hoezen en stoelhoezen. De stoelhoezen zijn in elke denkbare kleur verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor al het andere textiel. Onder horeca meubilair vallen bijvoorbeeld ook de opbergkastjes voor sleutels, dienbladen, werkkleding, folderhouders en kinderstoelen. Het zal u verbazen wat voor horeca meubilair er allemaal bestaat en welke binnen- en buitenattributen u allemaal nodig zult hebben nodig voor uw onderneming. Bij Horeca Megastore helpen ze u altijd graag bij het uitzoeken van de juiste spullen.