Csneakers
Image default
Eten en drinken

Kies onze bladerdeeg recepten voor heerlijk eten

De bladerdeeg recepten van Tante Fanny zijn de perfecte culinaire variaties voor uw keuken. Tartelettes, appelflappen, vegan saucijzenhapjes of kaasvlinders; of je nu van zoete, hartige of pittige bladerdeeg gerechten houdt, deze recepten kun je altijd op tafel zetten. Je kunt gratis de receptenboekjes van Tante Fanny via hun website downloaden. Zo ontdek je wat je allemaal kan maken met de producten van dit merk! Ook is het mogelijk om op hun website te zoeken naar specifieke bladerdeeg recepten door te filteren naargelang jouw wensen. Wel zo prettig als je later nog eens rustig alle ideeën door te nemen voor je begint met bakken!

Zet iets unieks op tafel

Als je graag met bladerdeeg bakt weet je dat het deeg van Tante Fanny veelvuldig toe te passen is. Iedere keer kan je weer nieuwe en verrassende lekkernijen op tafel zetten. Jouw gasten zullen versteld staan van deze heerlijke creaties. Deegproducten van Tante Fanny bevatten geen kunstmatige smaakversterkers, niet-natuurlijke kleurstoffen en gehydrogeneerde vetten. Ook heeft dit bedrijf een uitgebreid assortiment met veganistische degen in de aanbieding. Een veganistische rol deeg en een paar ingrediënten zijn genoeg om een plantaardige maaltijd of hapje op tafel te zetten. Mocht je er niet aan toe komen om gelijk de keuken in te gaan, dan kun je de meeste deegproducten van Tante Fanny ook gewoon invriezen. 

Een overheerlijke quiche maken uit de oven

De verse bladerdeegrollen zijn maar één product van Tante Fanny. Zij verkopen eveneens vers deeg voor het maken van quiche en taart. Naast de grote verscheidenheid van bladerdeeg recepten vind je op hun website ook veel recepten voor de bereiding van taarten. Als jij ook een quiche wil maken zit je dus bij Tante Fanny helemaal goed! Gebruik nu de vele recepten waarmee je een vegetarische of veganistische quiche kan maken, of kies een van de andere mogelijkheden; dat wordt gegarandeerd smullen!