Csneakers
Image default
Bedrijven

Prachtige kantoorruimte: OC de Pelikaan in Didam biedt uitkomst

Wanneer u uw bedrijf klaar is voor een nieuwe locatie, is Ondernemerscentrum de Pelikaan het aangewezen adres voor de verhuur van nieuwe kantoorruimte in de buurt van Didam. U vindt deze prachtige locatie op industrieterrein Zuidspoor aan de Ringbaan-Zuid te Zevenaar. Qua bereikbaarheid is deze locatie uitstekend voorzien; OC de Pelikaan biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid, met een gunstige ligging voor treinreizigers vanaf station Zevenaar. In dit pand kunt u gestoffeerde kantoorruimtes vanaf 19 m2 huren. Met korte huurovereenkomsten en een laagdrempelige benadering richt Ondernemerscentrum de Pelikaan zich met name op beginnende ondernemers die een beperkte of flexibele ruimtebehoefte hebben.

Het huren van een ‘half kantoor’: laagdrempelige kantoorruimte voor uw bedrijf

Wilt u niet vastzitten aan een huurcontract voor volledige kantoorruimte? Kiest u dan voor de optie voor ‘half kantoor’ verhuur bij OC de Pelikaan. Zij zijn de enige aanbieder van deze constructie in regio Didam. U deelt dan uw ruimte met een andere ondernemer, terwijl u beiden slechts € 250,- per maand all-inclusive betaalt. Hierbij zijn bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak gewoon inbegrepen. Ook krijgt u voor deze prijs het gebruik van vele andere faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van een snelle glasvezelinternetverbinding met 100/100 Mbps, een Tiptel systeemtelefoontoestel, individueel regelbare airconditioning en zonnewering, plus parkeerplaats op eigen terrein inclusief bezoekerstoegang. Qua gedeelde faciliteiten heeft u bij OC de Pelikaan toegang tot vaatwasser en koelkast in de lunchruimte en pantry, het gebruik van de personenlift naar de 1e verdieping, een inbraakalarmsysteem en een gedeelde vergaderruimte met capaciteit voor 8 personen. Alsof dat nog niet genoeg was, zijn het gebruikersdeel van de OZB en de waterschapsbelasting inbegrepen in de huurprijs. Dat is nog eens voordeel!

Huur uw eigen kantoor of verhuis naar een grotere, mits u meer ruimte nodig heeft

Een bedrijf in de lift moet op een gegeven moment ook fysiek kunnen uitbreiden. U heeft dan meer kantoorruimte nodig voor het huisvesten van nieuw personeel en operationele apparatuur. Ondernemerscentrum de Pelikaan biedt hiervoor kantoorruimten van 18 m² tot 60 m² aan. Verhuur van kantoorruimte in omgeving Didam regelt u bij OC de Pelikaan.