Csneakers
Image default
Vakantie

Bed and breakfast in Twente met heerlijke taart

Bij deze fijne B&B in Twente voelt het alsof u ver van huis bent, maar door de gezellige omgeving en persoonlijke contact vergeet u dat u nog steeds in Nederland bent. Twente staat bekend om haar rustgevende sfeer en door het karakter van onze B&B kunt u heerlijk bijkomen van uw drukke leven. U overnacht in een gerenoveerde oude schuur die dienst had als werkplaats. Het karakteristieke van de schuur is behouden, maar kunt u nu bijkomen in één van de vier kamers.

B&B Twente is er voor iedereen en met onze gastvrijeservice zullen wij er ook alles aan doen om het u naar uw zin te maken.

Een weekend weg met uw partner is perfect met de B&B Twente

Onze kamers zijn speciaal ingericht voor twee personen. Hierdoor kunt u onze B&B Twente goed gebruiken voor een weekend weg met uw partner, vriendin, zus of kind. Drie van de vier kamers bevinden zich op de begane grond van de schuur, de laatste kamer op de eerste verdieping. Laatstgenoemde kamer heeft daardoor ook een prachtig uitzicht over het landschap. Dat is toch heerlijk wakker worden? Wanneer u met een grote groep wil overnachten, is het mogelijk om de gehele accommodatie te reserveren.

Alle kamers bezitten over koffie- en theefaciliteiten en uiteraard WiFi. Al zal u nauwelijks op uw telefoon zitten door het prachtige landschap waar de schuur in staat. De accommodatie bezit over een keuken en woonkamer, hier zal ook het ontbijt elke ochtend geserveerd worden. U zal tijdens dit ontbijt streekproducten op uw bord krijgen waardoor u de omgeving nog beter leert kennen.

Twente kent uiteraard genoeg activiteiten waardoor u veel dingen kunt ondernemen tijdens uw verblijf. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste dingen om te doen en kunnen u informeren over de dingen die er te doen zijn in de omgeving van B&B Twente.