Csneakers
Image default
Vakantie

Single reizen: ga naar je favoriete vakantiebestemming met een groep singles

Single reizen zijn voor singles die in hun eentje op vakantie willen, maar ook niet zonder de gezelligheid van een groep kunnen. De ervaringen die je op vakantie opdoet, wil je natuurlijk kunnen delen met anderen. Single reizen zijn een hele makkelijke manier om een leuke en veilige reis te maken in je eentje, en toch van de voordelen van een groepsreis te profiteren. One2gethertravel maakt het mogelijk om met een groep zit met mensen van jouw leeftijd, en met jouw interesses, op vakantie te gaan. Zo leer je ook meteen heel veel nieuwe mensen kennen. Dat wordt zeker een leuke vakantie.

Voor jong en oud zijn er single reizen

Met een grote groep singles op stap: alleen dat klinkt al behoorlijk goed. Of je nu houdt van de open natuur, van een sportieve vakantie of van relaxen in de zon: er zijn single reizen voor alle bestemmingen, en voor alle soorten vakantiegangers. Het is dus niet moeilijk om een reis te vinden die goed bij jou past.

Met je single leeftijdsgenoten op vakantie

Hoe maak je een vakantie tot een groot succes? Als je in je eentje op vakantie gaat, moet je daar vooral zelf voor zorgen. Maar op single reizen is het belangrijk dat de andere singles waar je mee op reis gaat, leuk zijn en bij jou passen. Om daarvoor te zorgen wordt er altijd goed gekeken naar de samenstelling van de groep waar je mee op reis gaat. Die bestaat uit leeftijdsgenoten, die ook enige overlap vertonen qua interesses. Zo zijn er aparte reizen voor vijftigplussers en voor alleenstaande ouders. Dat garandeert dat jij, als single, altijd aansluiting weet te vinden bij de andere singles in de groep.

Inspirerende activiteiten, fantastische excursies

Ben jij echt een cultuurmens? Of wil jij op vakantie vooral wandelen in de natuur, of fietsen in de bergen? Geen probleem, want tijdens de single reizen worden er allerlei excursies georganiseerd. Voor ieder is er wat wils. Ontdek samen met de andere singles de highlights van je vakantiebestemming, en leer elkaar meteen ook beter kennen. Of sla een keertje over, en trek je eigen plan, want jij bepaalt helemaal zelf hoe je je vakantie invult.

https://one2gethertravel.nl/