Csneakers
Vakantie

In vastgoed investeren levert u een goed rendement op

In vastgoed investeren gaat vaak gepaard met een risico. Als u zelf een woning gaat verhuren heeft u bijvoorbeeld leegstandrisico. Daarnaast zijn er de bijkomende kosten voor het onderhoud. Uiteraard is er de kans op een mooi rendement, maar dit kan wel gepaard gaan met zorgen. Als u als particulier wilt beleggen in vastgoed op een zorgeloze manier, dan kunt u dat doen via Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf heeft al ruim 50 jaar ervaring met duurzame toeristische recreatieparken. Door een fijne constructie kunt u een recreatiewoning aankopen waar u na aankoop geen omkijken meer naar heeft. Daarnaast wordt u tijdens het gehele proces op deskundige wijze ondersteund.

Volop keuze voor uw investering

Via Center Parcs Vastgoed heeft u volop keuze uit soorten woningen waar u in kunt investeren. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er verschillende parken met beschikbare woningen. Met het sluiten van een huurovereenkomst na de aanschaf, geeft u al het regelwerk uit handen. Zo hoeft u zich niet te bekommeren om de verhuur, maar ook niet om het onderhoud van de woning. Daarnaast bent u wel zeker van een vaste huuropbrengst. Al ruim 23.000 investeerders gingen u voor en investeren in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed.

Bezoek ook één van de informatiedagen

Bent u geïnteresseerd om als particulier te beleggen in vastgoed van Center Parcs? Er zijn regelmatig informatiedagen waarop u kunt rondkijken op het recreatiepark van uw voorkeur. Daarnaast kunt u dan meer informatie krijgen over alle mogelijkheden. Maar natuurlijk kunt u ook meer informatie krijgen zonder naar een informatiedag te komen. Via de website kunt u het portfolio aanvragen of telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Zowel voor professionele investeerders als particuliere beleggers zijn er volop mogelijkheden voor het investeren in één van de recreatieparken. Zo kunt u zowel zakelijk als particulier veilig beleggen in vastgoed.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl