Csneakers
Vakantie

Overnachten in een safaritent

Wil jij een keertje echt avontuurlijk overnachten? En vind je een tent wel leuk, maar ben je niet zo dol op al dat gedoe met tentstokken, tentharingen en scheerlijnen? Of heb je geen zin in een lekkende tent?  Kortom, wil jij wel kamperen, maar niet kramperen? Dan is een overnachting in een safaritent het overwegen meer dan waard. Want met een safaritent heb je wel de lol van het kamperen, maar niet de nadelen.

Een ware ontdekkingsreizinger

Bij een overnachting in een safaritent voel je jezelf een ware ontdekkingsreiziger. Net als de avonturiers die vroeger door de jungle trokken ervaar je in de tent het ultieme kampeergevoel. Je leeft met het ritme van de natuur en slaapt zoals je nog nooit geslapen hebt. Tegelijkertijd heb je wel de beschikking over luxe en comfort.

Wanneer je een safaritent overnachting kiest heb je standaard een tent die is voorzien van comfortabele bedden waarin je heerlijk kunt wegdromen. De tenten zijn gemaakt van stevig canvaszeil en houten palen. De tenten zijn zo robuust, dat ze zelfs een hevige najaarsstorm kunnen doorstaan. Je zit dus altijd droog in deze tenten.

Verder zijn de safaritenten voorzien van meubilair en een eenvoudige keuken. Je hoeft dus niet moeilijk te doen met een gasbrandertje om een maaltijd op tafel te zetten.

Een safaritent in heel EuropaJe kunt jouw verblijf in een safaritent zo avontuurlijk maken als je zelf wilt, dat begint met de gekozen bestemming. Wat dacht je van een heerlijke wijnsafari in het Franse Languedoc-Roussillon? Of blijf je liever in eigen land, zoals het mooie Drente?

Dat is het mooie van overnachten in een safaritent. Je bepaalt helemaal zelf waar je heen wilt en bent vrij om te gaan en staan maar je waar wilt. En dát is het ultieme kampeergevoel.

Op Glampings.com zijn de beste aanbieders van safaritent overnachtingen op een rijtje gezet. Alleen de beste campings met de beste faciliteiten komen in aanmerking voor een plekje op deze site. Daardoor weet je zeker dat de luxe kampeervakantie die je voor ogen hebt een succes zult worden.

Nieuwsgierig? Wil jij ook de vrijheid van kamperen beleven zonder af te hoeven zien? Kijk dan vandaag nog op de website en boek een safaritent.

https://www.glampings.com/