Csneakers
Image default
Gezondheid

Behandelingen tegen stress in Apeldoorn

Bij de beste praktijk Stress Apeldoorn behandelen we al jaren mensen die veel last hebben van stress. Waardoor hun sociale leven er som flink onder kan lijken en niet goed weten wat ze er tegen kunnen doen. Wij bieden meerdere behandelingen aan tegen stress, en pakken de oorzaak aan. Ons team van specialisten proberen altijd eerst te achterhalen waar die stress bij jou vandaan komt. Om zo de juiste behandeling te kunnen uitvoeren, en jouw snel van je stress af te helpen. En zijn wij niet duur omdat we vooral gebruik maken van hypnotherapie. 

Onze behandeling hypnotherapie

Onze specialisatie is toch wel de hypnotherapie, waarbij we hypnose toepassen op onze klanten. Doordat stress bestaat door een bepaalde gedachte of voorgevoel proberen wij deze gedachte te verplaatsen tijdens hypnose. Waardoor we ervoor kunnen zorgen dat je die gedachte vergeet en het dus ook niet voor stress kan zorgen. Deze behandeling is erg goed voor bijvoorbeeld trauma’s uit het verleden die je nog altijd erg veel stress bezorgen. Maar heb je nou stress doordat je het erg druk bent dan kun je beter een van onze trainingen proberen. Waar we veel tips geven en je helpen zoeken naar een rustmoment. 

Handige tips voor thuis  

Vaak ontstaat er ook stress doordat mensen te veel vooruit denken, en alleen maar aan de toekomst denken. Zorg dat je daarom altijd iets meer met de dag leeft en accepteert dan sommige dingen ook wel later kunnen en een beetje geniet. En vind zo nu en dan je rustmoment tussen alle dingen door waarbij je iets doet wat je leuk vind en niet veel bij hoeft in te spannen. En download onze ademhalings app om zo goed tot rust te komen, doordat je ademhaling goed op bel hebt. Zo word je ook rustiger in je hoofd en ben je even afgeleid. 

 

Gerelateerde artikelen

Relatietherapie in Apeldoorn krijgen voor een fijnere relatie

Een behandeling boeken bij voetreflex in Sittard

Pijnloze afspraak bij acupunctuur Nijmegen