Csneakers
Image default
Gezondheid

De opbrengst van een kleine windmolen

Een kleine windmolen kan erg veel energie opwekken voor je boerderij. De windmolens zijn erg compact en ruïneren het landschap niet. Wanneer je ervoor kiest om een kleine windmolen van EAZ Wind aan te schaffen kan je veel geld besparen op elektriciteitskosten op jaarlijkse basis. In dit artikel bespreken we hoeveel deze kleine windmolen opbrengt!

Hoeveel energie brengt onze windmolen op?

De kleine windmolen van EAZ Wind levert meer energie op dan je denkt! De windmolen is ontworpen op efficiëntie en duurzaamheid. De windmolen is ervoor gemaakt om 20 jaar te draaien, de hele dag door! Het is echter wel iets duurder om te gaan investeren in windmolens als je dit vergelijkt met zonnepanelen. Daarnaast hebben onze windmolens ook vaak iets meer onderhoud nodig.

Het voordeel van een windmolen is dat je de energie direct kan benutten. Je bent minder afhankelijk van subsidies zoals de salderingsregeling en kan je veel kosten besparen. De EAZ windmolen levert gemiddeld per uur 6kWh op. Op dagelijkse basis is dit dus 144kWh per dag! Dit dekt vaak een groot deel van het energiegebruik van een boerderij. 

In de wintermaanden is er vaak iets meer wind vergeleken met de zomer. Natuurlijk is de wind belangrijk voor de windmolen. Hoe harder het waait, hoe meer energie de windmolen opbrengt. In de wintermaanden kan het verbruik van een boerderij vaak worden gedekt worden met de juiste inzet van een kleine windmolen van EAZ Wind. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan snel onze website!

De juiste combinatie van zon en wind!

Een bedrijf voorzien van stroom door middel van duurzame energie is een goede keuze. Je bent erg duurzaam bezig en op lange termijn bespaar je vaak ook aardig wat kosten. Wanneer je een windmolen van EAZ Wind gaat plaatsen is het verstandig om dit te combineren met zonnepanelen. Zo wek je ook meer energie op in de zomermaanden door de zon en ben je het hele jaar voorzien van duurzame elektriciteit!

Ben je benieuwd hoe jouw boerderij voorzien kan worden van duurzame energie? Bekijk dan de website van EAZ Wind. Door middel van een analyse gaan we in overleg over hoe het systeem het beste kan worden geïmplementeerd. Wanneer er een akkoord is verzorgen wij het hele proces van A tot Z. Een kleine windmolen van EAZ wind kan je heel veel energie kosten schelen!

 

https://www.eazwind.nl/