Csneakers
Image default
Verbouwen

De meest complete specialist voor een troffelvloer

Wanneer u, net zoals vele andere Nederlanders, besluit om een troffelvloer in uw badkamer of elders in uw woning of pand te laten leggen, dan doet u er goed aan om zo’n type vloer te laten leggen door een specialist als Slipsafe. U heeft dan namelijk de keuze uit veel verschillende vloeren. Maar dat is niet het enige, want er kan nog veel toegevoegd worden aan uw vloer. Denk aan een coating om de troffelvloer extra valbestendig te maken, maar dit effect kan desgewenst ook worden bereikt met antislipplaten. Ook is er nog meer te doen aan valpreventie dan alleen het aanpassen van uw vloer.

De vele oplossingen voor valpreventie

Heeft u veel drempels in huis, dan kan Slipsafe deze ook vervangen voor veilige drempelsystemen. Maakt u gebruik van al deze systemen en bent u benieuwd hoe goed uw valpreventie is? Laat een stroefheidsmeting uitvoeren, waarin onderzocht wordt hoe goed uw vloer beschermt tegen vallen en wat u eventueel nog kunt doen aan het verbeteren van de valpreventie. Bent u benieuwd naar alle oplossingen die Slipsafe u kan bieden? De deskundige medewerkers van dit bedrijf voorzien u graag van persoonlijk advies.

Geniet nog jarenlang van uw vloer

Ook wanneer u al jarenlang een troffelvloer in uw badkamer of elders heeft liggen, al dan niet gelegd door Slipsafe, dan helpt deze specialist u graag. In de loop der jaren kan de vloer namelijk beschadigen. Dit ziet er niet alleen minder mooi uit, maar kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Doordat de vloer beschadigd is, kan het gevaar op vallen namelijk verhoogd worden. Daarom is het belangrijk dat uw troffelvloer weer gerepareerd wordt. Ook hiervoor kunt u Slipsafe inschakelen. Deze specialist helpt u bij alles dat u tegenkomt bij het laten leggen en het onderhouden van uw troffelvloer. Neem daarom contact met hen op.

https://slipsafe.nl/