Csneakers
Verbouwen

Een bouwdroger is handig in verschillende situaties

Vocht is bij verschillende klussen een groot probleem. Niet alleen bij het laten bouwen van een nieuwbouwwoning, maar ook als u uw huidige woning laat verbouwen. Veel bouwwerkzaamheden lopen namelijk flinke vertraging op doordat muren die geschilderd of op een andere manier behandeld zijn, niet snel willen drogen. Hierdoor moeten bouwvakkers langer worden ingehuurd, wat weer extra geld kost. Daarbij is het natuurlijk vervelend dat u langer moet wachten voordat u uw nieuwe of verbouwde huis kunt betrekken en er met veel plezier gaat wonen. Door het huren van een bouwdroger is de bouw of verbouwing van uw droomhuis veel sneller voorbij!

De droger voor nog veel meer doeleinden

Niet alleen bij bouwwerkzaamheden kan het handig zijn een bouwdroger te huren. Ook wanneer er ruimtes in uw woning of bedrijfspand zijn ondergelopen door extreme weersomstandigheden of doordat er bij bouwwerkzaamheden leidingen zijn geraakt, is het een goed idee om bouwdrogers van BSTEEN te huren. Hiermee is de ondergelopen ruimte binnen enkele weken weer droog en zo kunnen de bouwwerkzaamheden zo snel mogelijk hervat worden. Is het voor u belangrijk dat de werkzaamheden sneller hervat worden? Huur dan behalve een bouwdroger ook een ventilator of verwarmingsunit. Zo is de ruimte sneller weer droog.

Droge voeten in alle omstandigheden

Er zijn verschillende factoren van invloed op het drogen van ondergelopen ruimtes of ruimtes waarin bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Dat is niet alleen de temperatuur, maar natuurlijk ook de hoeveelheid vocht. Bij een ruimte die is verbouwd en die vochtig is door de afwerking van de ruimte, is er minder droogapparatuur nodig dan bij een ruimte die volledig is ondergelopen. Voor al deze omstandigheden heeft deze specialist de juiste apparatuur in het brede aanbod. Door het gebruik van de juiste apparatuur kan de droogtijd met wel 30% afnemen. Hierdoor kunt u de desbetreffende ruimte zo snel mogelijk weer gebruiken.

https://www.bsteen.be/