Csneakers
Image default
Verbouwen

Er komt veel kijken bij het bouwen van een nieuw bedrijfspand

Wanneer u een nieuw bedrijfspand wilt laten bouwen, komt er veel op u af. Bij een bouwproject komen er vele disciplines samen waardoor het lastig is om het overzicht te bewaren en keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aan de materialen die u wilt gebruiken, welke vakmensen je in wilt zetten en hoe je het budget in de gaten houdt. Doordat er zoveel op u af komt, heeft u in de meeste gevallen contact met veel verschillende professionals. Deze professionals komen tijdens het bouwen van uw nieuwe bedrijfspand ongetwijfeld met elkaar in contact. Het is dan een uitdaging om al deze professionals op één lijn te krijgen én te behouden. Gaat u deze uitdaging liever uit de weg, zodat u tijd en kosten bespaart? Ontdek dan hoe BouwDirect u van dienst kan zijn!

Schakel een ervaren projectmanager in

Wanneer u een projectmanager van BouwDirect inschakelt, kiest u voor een ervaren bouwbedrijf met een multidisciplinaire benadering. Hierdoor hoeft u niet meer bij allerlei verschillende bedrijven prijzen en informatie op te vragen en vervolgens al deze bedrijven aan te sturen. U besteedt alles  simpelweg uit aan één opdrachtgever. Bij BouwDirect vindt u alle verschillende disciplines die noodzakelijk zijn voor het bouwen van een bedrijfspand onder één dak. Van architecten tot bouwvakkers; u heeft overal een vast aanspreekpunt voor. Hiermee is uw project sneller afgerond én bespaart u op materiaal- en arbeidskosten. Daarnaast werkt BouwDirect met een Modulair Bouw Systeem. Via dit systeem zijn veel opties voorberekend waardoor u vooraf precies weet hoeveel uw project gaat kosten.

Kies voor voordelige en efficiënte nieuwbouw

Wilt u ook geld overhouden voor andere zaken? Schakel dan dit bedrijf in om op een voordelige manier een nieuw bedrijfspand te bouwen. BouwDirect verzorgt ook graag de verduurzaming van uw gebouw. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van zonnepanelen. Heeft u interesse in de diensten van BouwDirect? Vraag dan direct een offerte aan.