Csneakers
Image default
Verbouwen

Deze specialist kan uw kelder professioneel waterdicht maken

Heeft u wateroverlast onder de grond, maar geen idee hoe u de kelder waterdicht kunt maken? Dan bent u niet de enige. En dat is ook niet zo gek, er komt namelijk van alles bij kijken. Ten eerste moet u weten wat nu precies het probleem is: scheuren in de fundering, optrekkend vocht of overstromingen. Vervolgens is het belangrijk om de juiste werkwijze uit te kiezen om uw specifieke probleem op te lossen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het uitvoeren van deze werkzaamheden. Al met al komt het erop neer dat het in dergelijke gevallen altijd verstandig is om de klus over te laten aan een professional, zoals BODIMA.

Ontdek de verschillende werkwijzen

Er is niet één vaste manier die werkt om een kelder waterdicht te maken. In plaats daarvan moet per geval gekeken worden welke werkwijze de beste oplossing vormt voor die specifieke problemen. De twee technieken die BODIMA het meest gebruikt zijn:

  • Het BODIMA-procedé. Hiermee bedoelt men het aanbrengen van mortellagen op de muren en de vloer. Deze lagen bestaan uit een mengsel van waterdichtingsproducten, cement en zand en zorgen er middels een chemische reactie voor dat de kelder voor de volle 100% waterdicht wordt.
  • Voegbanden. Deze elastische banden worden aangelegd op plekken waar scheuringen zijn ontstaan of waarvan verwacht wordt dat ze mogelijk zullen gaan ontstaan. De banden houden het water buiten en zorgen er bovendien voor dat de scheuren niet groter kunnen worden.

Hoe gaan ze te werk?

Als u besluit BODIMA in te huren om uw kelder waterdicht te maken, kunt u het volgende verwachten:

  1. U wordt gebeld om de details van uw situatie te bespreken en een afspraak te maken.
  2. De experts van BODIMA evalueren het probleem en bepalen hoe ze het beste te werk kunnen gaan.
  3. De werkzaamheden worden snel en zorgvuldig uitgevoerd, waarna alles nogmaals wordt gecontroleerd.

Als dit allemaal is afgerond, kunt u zorgeloos genieten van een waterdichte kelder.

https://bodima.eu