Csneakers
Image default
Verbouwen

Een PU-gietvloer zelf doen is makkelijker dan u denkt

Een gietvloer zelf doen; misschien heeft u het wel eens overwogen maar er uiteindelijk toch maar vanaf gezien omdat u het risico niet wilde nemen. Maar een PU-gietvloer zelf doen is echt niet alleen weggelegd voor de professional. Als u een beetje handig bent en gevoel hebt voor doe het zelven, dan is het zeker niet onoverkomelijk. Wel is het belangrijk dat u goed voorbereid aan de slag gaat. Want er halverwege achter komen dat het u toch niet gaat lukken is natuurlijk niet zo handig. Gelukkig kunt u bij het zelf leggen van een gietvloer veel hulp krijgen.

Bespaar op de kosten en leg uw eigen gietvloer

De belangrijkste reden waarom mensen zelf aan de slag gaan met een PU-gietvloer is natuurlijk dat dit kosten bespaart. Een gietvloer zelf doen betekent immers dat u het arbeidsloon van een professional niet op tafel hoeft te leggen. Het is belangrijk om eerst een goede voorbereiding te treffen. Natuurlijk moet de ruimte waar u de vloer gaat leggen helemaal leeg zijn op het gereedschap wat u nodig heeft na. Zorg ervoor dat de ondervloer schoon is en indien nodig geëgaliseerd. Als de vloer niet vlak is, zal dit lelijke bobbels geven in uw gietvloer en heeft u dus maar weinig eer van uw werk. In instructievideo’s die u online kunt vinden wordt duidelijk uitgelegd hoe u te werk moet gaan als u zelf een gietvloer gaat aanbrengen in een vertrek.

Koop een handig kant-en-klaar pakket voor uw gietvloer

Als u zelf een PU-gietvloer gaat leggen, is het wel zo handig als u alles wat u daarvoor nodig heeft in één keer kunt kopen. Kijk daarom eens op de website van Decochip. Zij verkopen kant-en-klare pakketten. Een gietvloer zelf doen wordt daardoor een stuk gemakkelijker. U heeft alles in huis om direct aan de slag te gaan. U kunt uw vloer direct online bestellen. Als u vragen heeft, staat de deskundige klantenservice uiteraard tot uw beschikking. Ook kunt u een workshop volgen als u bij Decochip een gietvloer koopt.