Csneakers
Image default
Dienstverlening

Hoe regel ik mentorschap in regio Breda?

Als iemand niet goed in staat is om zelf belangrijke beslissingen te nemen omtrent noodzakelijke zorg, verblijf of behandelingen, is het verstandig om mentorschap voor diegene aan te vragen. Dit houdt in dat een mentor de persoonlijke belangen gaat behartigen van de betrokkene en advies geeft over belangrijke zaken en beslissingen die genomen moeten worden. Wilt u mentorschap aanvragen in regio Breda? Dan neemt u het best contact op met JD Financial Coaching BV. Deze specialist kijkt graag met u mee naar de situatie en of mentorschap de beste oplossing is.

Mentorschap als bescherming voor de betrokkene

Mentorschap is vooral bedoeld om de betrokkene zelf tegen invloeden van buitenaf te beschermen. U wilt natuurlijk niet dat mensen misbruik maken van de situatie van de persoon in kwestie en mentorschap voorkomt dit. Voordat een mentor aangewezen wordt voor de persoon in kwestie, moet mentorschap eerst aangevraagd worden. Er zijn een aantal mensen die dit kunnen doen, waaronder:

  • De betrokkene zelf
  • Familieleden tot in de 4e graad
  • De partner
  • De voogd
  • De curator, beschermingsbewindvoerder of mentor
  • De officier van justitie (in uitzonderlijke gevallen)
  • De instelling die de betrokkene verzorgt of begeleidt

Valt u onder een van deze categorieën en wilt u voor een naaste mentorschap aanvragen? Dan kunt u gerust contact opnemen met JD Financial Coaching BV en naar de mogelijkheden vragen. Zij helpen u graag met de aanvraag van mentorschap in regio Breda.

Stel uw vragen aan de experts

Heeft u nog vragen over mentorschap of wilt u meer weten over een van de andere diensten van JD Financial Coaching BV? Ontdek de verschillende diensten online door hun website te bezoeken en neem eventueel contact met ze op als u nog vragen heeft. Deze experts kijken graag met u naar de opties voor mentorschap voor u of uw naaste in regio Breda.

https://www.jdfinancialcoaching.nl/