Csneakers
Image default
Dienstverlening

Recht op een schadevergoeding na een motorongeluk

Als motorrijder ben je een stuk kwetsbaarder in het verkeer vergeleken met een automobilist of een vrachtwagen. Wanneer je in een ongeluk bent betrokken heb je recht op een schadevergoeding. Een motorongeluk heeft bijna altijd fysiek en financieel negatieve gevolgen. Je kan een tijd arbeidsongeschikt raken, ziekenhuiskosten zijn niet gratis en de revalidatie kan soms erg lang zijn. Ben je benieuwd naar wat voor schadevergoeding je recht op hebt? In dit artikel leggen wij uit hoe een schadevergoeding werkt bij een motorongeluk. 

Hoe een schadevergoeding na een motorongeluk werkt

Juridische hulp inschakelen kan erg positief werken als je recht hebt op een schadevergoeding. De schade mag volledig gedekt worden door de oppositie. Van der Toorn personenschade is een specialist op het gebied van schadevergoeding na ongelukken. Wij zorgen ervoor dat je het optimale bedrag ontvangt zodat al je kosten worden gedekt. Daarnaast kan je ook terecht bij ons voor vrijblijvend advies. De kennis van onze specialisten zorgt voor een duidelijke uitleg waarna je zelf kan beslissen wat de volgende stap is. 

Tijdens een motorongeluk kunnen er veel vormen van letsel plaatsvinden. Naast het breken van botten kunnen er nog veel meer medische situaties voorkomen. Deze medische situaties kunnen ervoor zorgen dat je een tijd arbeidsongeschikt bent of je extra kosten tegenkomt bij het ziekenhuis. De schadevergoeding waar je recht op hebt dekt al deze kosten en moet betaald worden door de oppositie. Deze kosten worden vaak gedekt door een aansprakelijkheidsverzekeraar. Deze verzekeraar wil natuurlijk ook niet te veel kosten krijgen en daarom worden vaak niet alle situaties even belangrijk behandeld.

Naast de schade van de motor en de schade aan jou als persoon is zijn er dus ook financiële gevolgen die plaatsvinden bij een ongeval. Het is verstandig om een specialist te laten kijken naar de situatie zodat je de optimale schadevergoeding kan claimen. Herstellen is belangrijk en je wilt natuurlijk niet een hele zaak naar je hoofd krijgen. Letselschade na een motorongeluk kan veel zorgen veroorzaken. Kies daarom voor een letselschadebureau die het hele proces verzorgd en je begeleid zodat jij je kan focussen op het herstel.

Waarom je moet kiezen voor een letselschadebureau

Een ongeluk zit in een klein hoekje en op jaarlijkse basis gebeuren er nog altijd meer motorongelukken dan zou moeten. Als Letselschadebureau met veel ervaring zorgen wij ervoor dat ons team van specialisten de zaak volledig behandeld. We zorgen dat je het geld terug krijgt dat je moet uitgeven tijdens de opname in het ziekenhuis en het bedrag dat je misloopt als inkomen door arbeidsongeschiktheid.

Bij Van der Toorn personenschade werken wij al jaren op het gebied van letselschade en door de ervaring van onze specialisten die al veel zaken hebben behandeld zorgen wij ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Zo kan je focussen op je eigen herstel en kan de financiële schade volledig worden gedekt. De schadevergoeding bij een motorongeluk is samengesteld uit veel verschillende factoren en is verschillend per situatie. Neem contact op met Van der Toorn personenschade om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

https://letselschadebureau.nl/