Csneakers
Image default
Dienstverlening

Hoe u kunt voorkomen dat vogels op uw auto poepen?

Als er vogels rondhangen in het gebied waar u uw auto parkeert, is de kans groot dat er een dezer dagen vogels op gaan poepen. En dat alleen als ze er nog niet op poepen.

Vogelpoep veroorzaakt een aantal problemen. Het urinezuur dat erin zit, is niet alleen ongewenst om naar te kijken, maar kan ook schade toebrengen aan auto’s en de buitenkant van autolak.

Dus, hoe voorkom je dat vogels op je auto poepen? Laten we beginnen

De eerste optie om te voorkomen dat vogels op je auto poepen, is een autohoes. U kunt een autohoes kopen in een autowinkel of online en uw auto ermee afdekken terwijl u hem parkeert. Als je weer gaat rijden, doe hem dan af.

Deze optie werkt om te voorkomen dat vogels op je auto poepen. Het is een beetje vervelend om de autohoes elke keer dat je hem parkeert om te doen, maar het beschermt je auto tegen vogelpoep en de elementen.

In dezelfde lijn als een autohoes, kun je ook je auto parkeren. auto in een garage of een andere overdekte constructie. Zolang er geen vogels in de constructie zijn, is uw auto daar veilig voor vogelpoep.

Als het afdekken van uw auto geen optie is, is de volgende optie om het vogelprobleem zelf aan te pakken. Als je een vogelplaag in je omgeving hebt, zijn er een paar manieren waarop je dat kunt oplossen.

Broedplaatsen en etensplekken 

De eerste methode om vogels af te schrikken is het verwijderen van vogelvoer en broedplaatsen. Ontdoe je van alle lanen die vogels hebben om voedsel te vinden in de omgeving. Dit kan betekenen open vuilnisbakken of afvalpersen, voedsel dat op de grond wordt uitgestrooid of vogelvoeders. Om te voorkomen dat vogels op uw auto poepen, verwijdert u deze elementen.

De volgende stap om een vogelplaag te verwijderen, is het blokkeren van broedplaatsen voor vogels. Wacht hiervoor tot de herfst of winter wanneer vogels stoppen met paren. Bemoei je niet met levende nesten; om dit te doen voor alle vogelsoorten behalve drie (gewone duiven, spreeuwen en huismussen) is illegaal in Noord-Amerika, en in bijna alle gevallen zullen de vogels territoriaal worden en hun nest verdedigen.

Eenmaal vallen komt en de jongen van de vogels zijn uitgekomen, kunt u de juiste methoden voor het uitsluiten van vogels toepassen. Gebruik vogelgaas om gebieden waar vogels nestelen af te sluiten. Deze plaatsen kunnen zijn onder zonnepanelen, gaten in de zijkanten van huizen, in schoorstenen en rond afvalpersen. Als je vogelhuisjes in de buurt hebt, kun je die ook verwijderen om het aantal vogels dat nestelt te verminderen.

Op de lange termijn is het stoppen van vogels het belangrijkste onderdeel van het verminderen van een vogelplaag. Als vogels niet gehecht zijn aan een gebied vanwege nesten, zullen ze eerder geneigd zijn ergens anders heen te gaan. Als ze nesten, zijn alle weddenschappen uitgeschakeld. De vogels blijven daar en komen vaak jaar na jaar terug, waarbij ze dezelfde gronden en nesten opnieuw gebruiken.

Vogelpinnen kunnen op richels in de buurt van je auto worden geïnstalleerd om te voorkomen dat vogels in de buurt neerstrijken en samenkomen. Als je bomen, gevelborden, hekken of een richel op het dak in de buurt van je auto hebt waar vogels op neerstrijken, overweeg dan om vogelspikes te installeren om te voorkomen dat vogels op dat oppervlak kunnen landen. Vogel pinnen kun je hier kopen om snel van de overlast af te zijn.

Vogelspikes komen binnen plastic en metalen varianten en steken uit een richel. Ze nemen het oppervlak van de richel in en voorkomen dat middelgrote vogels zoals duiven, spreeuwen en meeuwen kunnen landen. Kleinere vogels, zoals mussen, passen soms nog steeds tussen de stekels van de vogels en maken zelfs hun nest tussen de stekels.

 

https://www.zonnepanelenvogelvrij.nl/