Csneakers
Zakelijke dienstverlening

Betrokken dienstverlening van uw makelaar in Wageningen

Bent u op zoek naar de juiste makelaar in Wageningen of omstreken? Een makelaar die creatief met u mee denkt en specifiek aandacht heeft voor uw woonwensen? Met medewerkers die betrokken zijn en een grote kennis hebben van Wageningen en omgeving? Dan vindt u in Jeltes ten Hoor Makelaars de perfecte match. Dit familiebedrijf bestaat al 50 jaar en kenmerkt zich onder andere door een persoonlijke en brede dienstverlening. Of het nu gaat om de verkoop of aankoop van een woning, deze makelaar uit Wageningen staat u gedurende het hele traject bij.

Het werkgebied van deze expert

Jeltes ten Hoor is een makelaarskantoor dat al heel wat jaren actief is op de woningmarkt. U kunt dan ook rekenen op veel expertise. Deze expertise gaat over de steeds veranderende woningmarkt, alsook de regio Wageningen. Het kantoor van deze makelaar vindt u in het centrum van Wageningen, maar het werkgebied beslaat verder Wageningen-Hoog, Bennekom, Renkum, Ede, Doorwerth, Heelsum, Wolfheze, Rhenen en de Betuwe. Doordat alle medewerkers van dit makelaarskantoor veel kennis hebben van Wageningen en omstreken kunnen zij u optimaal adviseren over het verkopen of kopen van een woning in de regio.

Korte lijnen en persoonlijke klantbenadering

Via Jeltes ten Hoor kunt u zowel een woning kopen als uw huidige woning verkopen. Daarnaast voert dit makelaarskantoor ook taxaties en waardebepalingen uit. U kunt altijd rekenen op eerlijke en duidelijke informatieverstrekking en advies. De lijnen zijn kort en de klantbenadering is informeel en persoonlijk. Er wordt keer op keer maatwerk geleverd door de enthousiaste medewerkers van deze makelaar in Wageningen. Bent u benieuwd wat Jeltes ten Hoor voor u kan betekenen, dan mag u altijd geheel vrijblijvend binnenlopen op het kantoor aan het Plantsoen 44. U kunt er ook voor kiezen via de website van dit makelaarskantoor een bericht te sturen of een terugbelverzoek in te dienen.