Csneakers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij deze aanbieder vindt u een veelzijdig logistiek platform voor procesverbetering

Wanneer u eigenaar bent van een onderneming, bent u continu op zoek naar mogelijkheden om uw (logistieke) bedrijfsprocessen te verbeteren. Met behulp van een logistiek platform wordt dit voortaan een stuk eenvoudiger – het zorgt namelijk voor verbeteringen binnen de inkoop van uw goederen en het beheer van uw voorraad. Kangaroo, een aanbieder die is gespecialiseerd in procesverbetering, geeft u graag meer inzicht in de toepassingen van hun veelzijdige platform.

De vele toepassingen en voordelen van dit logistieke platform

Het logistieke platform voor procesverbetering van Kangaroo bestaat uit verschillende toepassingen. Wanneer u deze aanbieder in de arm neemt, zult u al snel merken dat uw logistieke kosten dalen. Bovendien kunt u uw data analyseren en real-time volgen en worden goederenstromen gebundeld tot één levering. De medewerkers van dit bedrijf gaan hiervoor als volgt te werk:

  • Uw voorraad wordt efficiënter beheerd dankzij het gebruik van gekleurde magazijnbakken. Door middel van scanbare tags bent u snel op de hoogte van de locatie, inhoud en opslagplaats van de magazijnbak.
  • Er wordt een extra tussenstation toegevoegd aan uw logistieke proces, waar uw goederen worden uitgepakt en vervolgens worden herverdeeld voor directe doorstroom. Een vaste chauffeur levert uw ingepakte goederen vervolgens op uw locatie.
  • Door middel van een online portaal heeft u altijd inzicht in eerdergenoemde toepassingen. U behoudt dus volledige controle over uw logistiek proces.

Kies voor rust, orde en minder afval op de werkvloer

De toepassingen van Kangaroo voor procesverbetering zullen leiden tot meer rust en orde op uw werkvloer en up-to-date inzichten in uw voorraad. Bovendien heeft u geen last meer van het vele afval van de verpakkingen van uw goederen. Deze aanbieder gaat graag met u om tafel om in kaart te brengen bij welk deel van uw logistieke proces u ondersteuning kunt gebruiken. Neem contact met het bedrijf op via telefoon of e-mail om een vrijblijvende afspraak te maken.

https://www.kangaroo.nl/