Csneakers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mobiele afzuiging: voor iedere werkplaats een oplossing

Ventilatie en afzuiging is onderdeel van de richtlijnen voor een gezonde werkplaats. Als uw werknemers niet in schone lucht kunnen werken, dan kan dat gevolgen hebben voor hun gezondheid. U weet waarschijnlijk als geen ander wat de regels zijn voor uw type werkplaats en er is een grote kans dat Lemtech Lucht- en Milieutechniek een oplossing heeft voor u. Deze specialisten verzorgen allerlei soorten afzuig- en ventilatiesystemen, zoals slijpstof afzuiging en lasdampafzuiging. Een andere handige oplossing is de mobiele afzuiging die ze verzorgen. Want hoe afwijkend uw werk en werkplaats ook is, er is altijd een mobiel systeem te vinden dat daarbij aansluit.

Voor elke werkplaats een oplossing

Mobiele afzuiging is ideaal als werkzaamheden in uw werkplaats van locatie verwisselen. Als u dan een vaste bronafzuiging plaatst, dan bent u minder flexibel. Een mobiele afzuiging verhuist mee met de werkzaamheden en kan geplaatst worden exact waar u het nodig heeft. Deze specialist biedt diverse oplossingen zoals verrijdbare units met afzuigarmen, ruimtelijke ventilatie of een installatie met verscheidene afzuigslangen aan. U kunt probleemloos van locatie veranderen, want uw afzuiginstallatie verhuist met u mee. Het grote voordeel van deze oplossingen is dat de schadelijke stoffen en rook bij de bron wordt afgezogen en dus nooit de lucht in gaan. Met mobiele afzuiging van deze specialist worden uw werknemers optimaal beschermd en staat hun gezondheid en productiviteit nooit op het spel.

Maatwerk specifiek voor u

Als u contact opneemt met Lemtech Lucht- en Milieutechniek en uw wensen bekend maakt, dan is er ongetwijfeld een oplossing die past bij wat u nodig heeft. Zij bieden een groot aantal systemen aan en een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Er is altijd een passende oplossing te vinden voor uw situatie. Met mobiele afzuiging als onderdeel van de aangeboden opties, is er maar weinig wat niet mogelijk is. Deze specialist levert unieke oplossingen aan bedrijven in heel Nederland.

https://www.lemtech.nl/