Csneakers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een veiligheidskundige inhuren in de bouw

Staat u aan de start van een (ver)bouwproject? Dan is het van groot belang om een veilige omgeving voor alle betrokken partijen te creëren. Hiervoor kunt u het best een veiligheidskundige inhuren met een specialisatie in de bouw. Wanneer u naar een dergelijke specialist op zoek bent, kunt u uitstekend terecht bij Hattink Advies B.V. in Bergen op Zoom, te Noord-Brabant. U schakelt dit bedrijf in voor al uw vraagstukken op het gebied van arbeidsveiligheid. Samen met hen garandeert u een veilige werkomgeving op verschillende gebieden voor alle betrokken partijen.

Een expert op verschillende gebieden

Wanneer u besluit om een specialist van Hattink Advies B.V. in te huren als veiligheidskundige, kiest u voor het inhuren van een expert die u op verschillende gebieden kan ontzorgen. Het bedrijf beschikt over ruime ervaring in de bodembranche, waardoor ze veiligheidsaspecten op dat gebied kunnen beoordelen. Daarnaast schakelt u een specialist van dit bedrijf in voor het beoordelen van VGM-plannen, het aanreiken van toolboxen en het begeleiden van werk met de focus op arbeidsveiligheid. Ook voor het opstellen van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) kunt u rekenen op de diensten van de veiligheidskundige die u bij dit bedrijf kunt inhuren. De RI&E is vereist wanneer u als werkgever risicovolle werkzaamheden overlaat aan uw medewerkers, wat in de bouw vaak het geval is.

Neem contact op met het bedrijf

Wilt u zich graag laten ontzorgen met betrekking tot het beoordelen van de arbeidsveiligheid van uw bouwproject? Ga dan in zee met Hattink Advies B.V. uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant, en besluit tot het inhuren van een veiligheidskundige. U kunt direct contact opnemen met het bedrijf om een veiligheidsinspectie te laten uitvoeren, maar natuurlijk bent u ook vrij om eerst meer advies in te winnen. Wat uw wensen ook zijn, de specialisten staan voor u klaar. U vindt de contactgegevens op de website.

https://hattinkadvies.nl/