Csneakers
Image default
Dienstverlening

De kinderkapsalon in Leusden maakt er een feestje van

Bij de kindvriendelijke kinderkapsalon in Leusden wordt er veel aandacht gegeven aan het vermaken van de kinderen die hier plaatsnemen in de stoel om het kapsel te laten knippen. Zowel voor jongens als voor meisjes is er hier een plek gemaakt waar je een leuke tijd kunt beleven. Het is voor kinderen nogal moeilijk om voor een langere tijd stil te zitten. Uiteraard is dat afhankelijk van het kind. Het ene kind is weer wat drukker dan het andere kind en de ene persoon vindt het wel leuk om naar de kapper te gaan en de ander wil liever spelen, kleien of tikkertje doen. Om het voor de kinderen een leuke ervaring te laten zijn om naar de kapper te gaan, wordt er bij de kinderkapsalon in Leusden gebruik gemaakt van speciale stoelen die nodig zijn om de kinderen te knippen. Dat zijn stoelen die bijvoorbeeld in de vorm van een eenhoorn of een brandweerwagen zijn gemaakt.

Leuke stoelen tijdens de behandeling

Naast de leuke stoelen die er beschikbaar zijn voor de kinderen in de kinderkapsalon in Leusden, wordt er ook nog een extra touch gegeven aan het geheel door de kinderen een speelgoedje te laten uitzoeken nadat ze goed stil hebben gezeten. Je beloont hen dan door middel van een speelgoedje, nadat ze een goede behandeling hebben gehad in de stoel van de kinderkapsalon in Leusden. Hiermee kan je dus stimuleren dat de kinderen goed luisteren en daarmee kan het kapsel goed worden geknipt.

Ouders van de kinderen

De ouders van de kinderen mogen uiteraard bij de behandeling zijn, maar kunnen ook met een gerust hart hun kind even een uur achterlaten in de kinderkapsalon in Leusden en ondertussen bijvoorbeeld een boodschap doen of zichzelf laten knippen. Zo kan je een afspraak bij de kinderkapsalon in Leusden makkelijk in je planning schuiven.