Csneakers
Image default
Auto's en Motoren

Door de unieke lesmethode van Gelijk Geslaagd haal jij in 1 dag de autotheorie

Door de jaren heen hebben wij van Gelijk Geslaagd een unieke lesmethode ontwikkeld waardoor de kans van slagen voor het CBR theorie examen enorm hoog is geworden. Met onze dagcursus theorie auto weten we jou in 1 dagje de auto theorie zo goed aan te leren dat de kans dat je in 1x slaagt voor het examen echt enorm groot is.

1 dag lang gaan we met je aan de slag. We leren je alles aan wat je moet weten voor het CBR examen. Je zal met gemak de antwoorden weten op de moeilijke vragen tijdens het examen, want wij hebben jou hiervoor de beste trucjes, fijne tips en briljante ezelsbruggetjes aangeleerd. Twijfelen tussen antwoorden zal jij niet meer doen, je weet gewoon in één keer welk antwoord de juiste is. Ook met de open vragen zal je geen problemen hebben en meteen het juiste antwoord kunnen geven. Niets lekkerder dan dat toch?

Halverwege de middag ben jij geslaagd

Je kan overigens kiezen uit twee verschillende dagcursussen: de dagcursus autotheorie en dagcursus motortheorie. Bij het inschrijven voor onze dagcursus kan je zelf kiezen op welke locatie jij de cursus wilt komen volgen. We hebben meer dan 9 trainingslocaties, verspreid door het hele land. Je zal dus zeker een dagcursus bij jou in de buurt kunnen vinden. Check in jouw agenda welke dag je tijd hebt voor het volgen van onze theoriecursus. Tijdens het inplannen van jouw cursusdag kun je ervoor kiezen om ons jouw CBR examenplek te laten reserveren. Je kunt natuurlijk zelf een examenplek reserveren via het CBR, maar via ons zal je sneller aan de beurt zijn. En wel zo makkelijk om het ons te laten doen toch? Kan jij na het inschrijven lekker achterover hangen totdat je cursusdag aanbreekt.

Op de cursusdag verwachten we van jou dat je om 07.00 bij ons aanwezig bent. Even slikken misschien omdat dit best vroeg is, maar het uitzicht van een behaald theorie examen is het helemaal waard toch? Voor je het weet is het zover, na een paar uur leren kan je het examen al gaan maken. Halverwege de middag zal jij geslaagd zijn voor het theorie examen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/