Csneakers
Image default
Auto's en Motoren

De aanschaf van een gebruikte Mercedes Benz CLA

De eerste Mercedes Benz CLA verscheen in 2013, deze auto was bedoeld als een 4-deurs coupé variant op de A klasse. Deze auto is tevens ook de instap sedan van Mercedes Benz. Een nieuwe Mercedes Benz CLA is te koop vanaf €35.990, Dit is veel geld. Gelukkig zijn er veel verschillende advertenties te vinden van gebruikte Mercedes Benz CLA modellen. Je koopt al een CLA met een goede kilometerstand voor €18.000. Dit is nog steeds veel geld, maar je krijgt er dan ook veel voor terug. De Mercedes Benz CLA behoort dan wel tot één van de instap Mercedes modellen, maar dit maakt het zeker geen karige auto. De CLA beschikt namelijk over alle luxe die je van Mercedes Benz gewend bent. Ook zijn het zeer zuinige auto’s, vooral als je kiest voor de CLA 160 variant.

Verder is de Mercedes Benz CLA ruim genoeg voor het hele gezin, je moet geen gigantische ruimte verwachten zoals bij een E of S Klasse, maar De CLA is zeker comfortabel. Hoe goed een auto ook is, zorg ervoor dat je de auto eerst laat nakijken door een specialist voordat je de aankoop doet. Een auto kan namelijk altijd problemen hebben die je niet ziet of hoort.

Opties voor na de aankoop

Als de aankoop rond is, hoef je de auto alleen nog te verzekeren. Als dit geregeld is kan je lekker de weg op met je nieuwe gebruikte Mercedes Benz CLA. Hoe goed een auto ook is, het kan altijd voorkomen dat je onderweg bent en uit het niets met pech komt te staan. Gelukkig zijn hier verschillende opties voor. Er zijn meerdere instanties die je helpen met auto pechhulp. Deze instanties zorgen ervoor dat je weer verder kunt rijden, of dat je vervangend vervoer krijgt. Zorg dat je dit op orde hebt want zo ga je met een gerust gevoel de weg op.