Csneakers
Image default
Auto's en Motoren

Een ervaren instructeur bij ons

Bij zeer goedkope rijschool Amsterdam ben je altijd zeker van een goede en ervaren instructeur. Het is belangrijk dat je wordt opgeleid door iemand die verstand heeft van zaken en die je aan de goede manier helpt. De manier hoe je het leert is essentieel voor hoe jij je later ook voortbeweegt in het verkeer. Daarom is de instructeur de belangrijkste factor in je leerproces. Er zijn meerdere cursussen gevolgd zodat ze in elke situatie op de juiste manier coachen en handelen. Ook in de wat meer stressvolle situaties wordt er goed ingegrepen zodat er geen ongelukken gebeuren.

Veelzijdig opgeleid in en om de auto

Het is belangrijk dat je alle knopjes en techniek weet in de auto. Het gaat niet alleen om de handeling rijden. Het is ook belangrijk dat je weet waar de koppeling zit en hoe je deze moet gebruiken maar ook de techniek is niet te missen. Daarnaast moet je weten hoe het onder de motorkap eraan toe gaat. Waar zit het olie pijl metertje en de koelvloeistof. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de ruitenvloeistof in de koelvloeistof gooit. Dan is de auto binnen de kortste keren kapot. Daarom is het belangrijk te weten wat er om en in de auto precies moet gebeuren.

Goedkoop en snel

Het is lastig om nu snel je rijbewijs te halen. Omdat er hier relatief weinig leerlingen zijn kan je snel starten en ook snel je rijbewijs binnen hebben. Je bent afhankelijk van de tijden van het CBR dus hoe rustiger daar hoe sneller je je rijbewijs binnen hebt. De prijs is ook erg aangenaam. Je hebt verschillende pakketten die voor iedereen anders kan zijn. In overleg met je instructeur word het beste persoonlijke pakket aangeboden met de beste prijzen zodat je niet teveel of te weinig betaalt zodat er bijbetaalt moet worden. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten als je bezig bent met je rijbewijs. Er wordt een compleet financieel plaatje gemaakt zodat je vanaf het begin weet waar je aan toe bent.