Csneakers
Dienstverlening

Een boek laten maken door een professionele uitgeverij

Boeklatendrukken.nl is een volwaardige professionele uitgeverij met jarenlange specialistische ervaring met het produceren van alle denkbare boeken. U heeft een boek geschreven en wilt deze nu laten drukken? Deze organisatie heeft alle (technische) kennis en knowhow om uw boek te drukken. Er wordt met een vast, hecht team gewerkt aan uiteenlopende boekproducties. Wanneer u kiest om uw boek te laten maken, krijgt u begeleiding van uw eigen accountmanager en grafisch expert. Om u helemaal te ontzorgen, beschikt deze uitgeverij over vaste professionele fotografen en tekstschrijvers. Hier kunt u terecht voor het laten maken van alle soorten boeken. Grote boeken en kleine boeken. Of dat nu gaat om 50 of 10.000 stuks.

Een softcover boek laten maken en drukken

Voor het laten drukken van een softcover boek, kiest u voor boeklatendrukken.nl. Al meer dan 20 jaar kunt u hier terecht voor het drukken van allerlei soorten softcover boeken. Zowel voor kleine oplages vanaf 50 stuks, of voor grote oplages van 500 of zelfs 5.000 stuks, bent u hier op het juiste adres. Als u kiest om uw softcover boek te laten drukken wordt deze voorzien van een stevige omslag van sulfaatkarton. De cover kan ook worden voorzien van een extra beschermende matte of glanzende laag, ook wel mat- of glanslaminaat genoemd. Bij het laten drukken van uw softcover boek, wordt deze doorgaans gelijmd afgewerkt in de rug. Hier betaalt u altijd een eerlijke prijs voor uw softcover boek.

Meer informatie over het laten maken van uw boek

In de afgelopen 20 jaar hebben bedrijven, instellingen en particulieren ruim een miljoen boeken laten maken bij boeklatendrukken.nl. Kwaliteit en professionele begeleiding staan hier hoog in het vaandel. Wilt u ook uw boek door deze specialist laten maken? U kunt een offerte aanvragen door het speciale offerteformulier in te vullen. Hier kunt u eenvoudig bekijken wat het laten maken van een boek u gaat kosten. U bent ook van harte welkom bij het gezellige kantoor dat gevestigd is in Breda.