Csneakers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een snelle en nauwkeurige lasersnijder nodig?

Wanneer je een lasersnijder nodig hebt die niet alleen nauwkeurig werkt, maar ook nog eens snel kan leveren dan ben je bij André van Beynum aan het goede adres. Dit bedrijf is gericht op onder andere stalinrichting en staalconstructie en kan je daarom ook zeker helpen wanneer het op lasersnijden aankomt. Dus mocht je snel een bepaald onderdeel nodig hebben voor een scherpe prijs, neem dan zeker even contact op met André van Beynum. Zij helpen je graag verder in dit proces.

Lasersnijden: een vakgebied apart

Lasersnijden is de laatste aantal jaren enorm populair geworden en wordt de laatste jaren dan ook steevast ingezet voor het snijden van allerlei soorten harde, maar ook minder harde materialen. Voordelen van een lasersnijmachine zijn onder andere nauwkeurigheid, veelzijdigheid en snelheid. Je hebt in een mum van tijd een heel product uitgesneden. Het bedrijf André van Beynum heeft sinds kort ook een nog nieuwere volautomatische lasersnijmachine in hun bezit en daarmee kunnen ze iedereen van kwalitatief perfect en snel lasersnijwerk voorzien en dat voor allerlei verschillende materialen.

Voor welke materialen is een lasersnijder te gebruiken?

Een lasersnijder is tegenwoordig te gebruiken voor heel veel verschillende materialen. Denk hierbij aan materialen zoals hout, papier (zowel gekleurd als niet gekleurd), voeding, leer, weefsel, karton en kurk. Verder is ook acryl, rubber, schuim en nog veel andere soorten plastic te gebruiken. Bij André van Beynum ben je aan het juiste adres voor onder andere aluminium platen, RVS platen en staalplaten. De lasersnijders van André van Beynum bewerken platen tot een grootte van 1500 bij 3000 millimeter. Ook kan de lasersnijder dikke platen aan: bij aluminium platen tot 10 millimeter, staalplaten tot 20 millimeter en RVS platen tot 15 millimeter. Er is dus van alles mogelijk bij André van Beynum. Neem contact op met dit bedrijf voor alle mogelijkheden.

https://www.andrevanbeynum.nl/