Csneakers
Image default
Banen en opleidingen

Eenvoudiger beoogde resultaten behalen met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Als trainingsbureau biedt How Company een cursus persoonlijke ontwikkeling aan die jou in staat stelt op eenvoudigere wijze de resultaten te behalen die voor jou belangrijk zijn. Ook als team of organisatie is het bij dit trainingsbureau mogelijk hieraan te werken, via individuele programma’s of bijvoorbeeld met een op maat gemaakt incompany traject. Verder biedt How Company eveneens persoonlijke coaching aan. Bij zowel de persoonlijke coaching als bij de cursus persoonlijke ontwikkeling doe je nieuwe inzichten op én leer praktische skills waarmee je het geleerde ook vlot in praktijk kunt brengen. Zo blijf je ook na een coaching- of trainingstraject op koers met het verder ontwikkelen van jezelf, je team of je organisatie.

Over de cursus persoonlijke ontwikkeling

How Company biedt verschillende open programma’s gericht op persoonlijke ontwikkeling aan. Er zijn programma’s van één dag of programma’s van meerdere dagen waarbij je zult verblijven op een mooie locatie met een groep van maximaal 15 deelnemers. Afhankelijk van het programma dat je kiest kun je via een cursus persoonlijke ontwikkeling werken aan het benutten van je volledige potentieel of bijvoorbeeld je persoonlijk leiderschap of samenwerkkwaliteiten. In alle programma’s speelt communicatie een belangrijke rol, zowel de communicatie naar anderen als het aangaan van de dialoog met jezelf. Per programma kun je een uitgebreide beschrijving vinden op de website en je eventueel direct aanmelden voor een programma dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Een traject persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching via How Company kan je net als een cursus persoonlijke ontwikkeling helpen beoogde resultaten te behalen. Bij personal coaching werk je hierbij met een professionele trainer aan persoonlijke effectiviteit en het verkrijgen van de juiste focus om deze resultaten te kunnen bewerkstelligen. Ook voor persoonlijke coaching geldt dat je methoden leert die jou helpen opgedane kennis en inzichten in de praktijk toe te passen.

Gerelateerde artikelen

Waarom is een cursus keuren elektrisch gereedschap nuttig voor mijn bedrijf?

Behaal jouw rijbewijs bij deze rijschool in Haarlem

Horeca opleidingen met veel persoonlijke aandacht