Csneakers
Image default
Banen en opleidingen

Volg een bhv-cursus in regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een bhv-cursus in de omgeving van Amsterdam? Dan bent u bij ProFhire in Velserbroek aan het juiste adres. U kunt de cursus in Velserbroek volgen, maar u kunt het ook op een eigen locatie doen. Om deze bhv-cursus op een eigen locatie in regio Amsterdam te volgen, is er een minimum van zes personen nodig. Dit kan erg van pas komen wanneer u een aantal van u werknemers een cursus wilt laten volgen. Zo kan dit gewoon binnen uw bedrijf en gaat er geen reistijd verloren.

Bhv-cursus in omgeving Amsterdam en Haarlem of op locatie

Bij ProFhire heeft u de keuze uit vier verschillende bhv-opleidingen. U kunt kiezen voor een basiscursus bhv, een herhalingscursus bhv, een cursus ploegleider bhv of een cursus coördinator/hoofd bhv. U heeft namelijk niet alleen bhv’ers binnen uw bedrijf nodig met een certificaat dat up-to-date is, maar u heeft ook een ploegleider en een coördinator nodig. De ploegleider en de coördinator zorgen ervoor dat een eventuele evacuatie in goede banen geleid wordt. Ze zijn voor het verantwoordelijk voor de voorraad aan veiligheidsmiddelen en zorgen ervoor dat een eventueel ontruimingsplan goed wordt uitgevoerd. Deze rollen kunnen ook door één persoon vervuld worden als dat gewenst is.

Ontvang een NIBHV-erkend certificaat

Welke bhv-cursus u ook volgt bij ProFhire in Amsterdam: na afloop ontvangt u altijd een NIBHV-erkend certificaat. De cursussen worden gegeven volgens de richtlijnen van het NIBHV. Dit betekent dat het behaalde certificaat erkend wordt door het Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening. Om uw certificaat op peil te houden, is het belangrijk dat u regelmatig een herhalingscursus volgt. Niet alleen blijft uw certificaat erkend, maar zo blijft uw kennis over bedrijfshulpverlening ook recent. 

Profiteer van langdurige relaties en wederzijds vertrouwen

ProFhire staat voor duurzaamheid. Duurzaamheid voor de mens en het milieu. Er wordt constant gestreefd naar een langdurige relatie en wederzijds vertrouwen met u als klant. Heeft u als klant vragen of wensen, dan is deze dienstverlener altijd bereikbaar. Het bedrijf is ook voor hulp beschikbaar na het afleveren van diensten of producten. 

https://www.profhire.nl/