Csneakers
Image default
Banen en opleidingen

Web developer

Web developer

Jouw verantwoordelijkheden

Als Senior Java Software Developer maak je deel uit van een dynamisch team dat op een Agile / Scrum manier is georganiseerd: beheer van een product backlog, pokerplanningsessies, dagelijkse stand-up meetings, opsplitsing van het werk in sprints van 2 tot 3 weken, retrospectives, …
Deze manier van werken laat elk teamlid toe sterk bij het project betrokken te zijn en bij te dragen aan de richtingen die bepaald worden.
Bij ons bouw je mee aan grote en robuuste toepassingen. Dit doe je in samenwerking met analisten en architecten die aan een project gelinkt zijn. Tevens sta je de architect ook bij om andere ontwikkelaars te begeleiden, hen te ondersteunen en de codereviews te organiseren.
Tot slot ben je verantwoordelijk voor het in productie stellen van de toepassing en sta je in voor het onderhoud en de opvolging ervan.

Jouw profiel

Je behaalde een bachelor of master in de Informatica en beschikt bij voorkeur over minstens vijf jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
Je hebt kennis van de volgende technologieën: Java EE, Spring, Hibernate, JSF, Javascript/Angular, Design Pattern, Web Services Soap (XML), Web Services Rest (JSON), DBMS/SQL, Test Driven Development en Agile.
Kennis van Linux en JBoss is een troef.
Je bent idealiter vertrouwd met de concepten IAAS en PAAS.
Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband. Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin. Je kan initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.
Tot slot heb je een passieve kennis van de tweede landstaal.

Ons aanbod

Bij ons bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Het bedrijf betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert het bedrijf een gelijkekansenbeleid.

https://www.vindazo.be/vacatures/web-developer.html