Csneakers
Image default
Banen en opleidingen

Vind via een uitzendbureau geschikte arbeidsmigranten voor jouw bedrijf

Steeds meer bedrijven zien in dat sommige functies beter ingevuld kunnen worden door buitenlandse werknemers. Deze arbeidsmigranten staan erom bekend hard te werken én zijn goedkoper dan Nederlandse werknemers. Het is dan ook niet zo gek dat veel bedrijven voor bepaalde vacatures de hulp inschakelen van een uitzendbureau met goede contacten in het buitenland. Wil jij ook graag een uitzendbureau inschakelen dat voor jouw bedrijf arbeidsmigranten kan werven en selecteren? Ontdek dan de mogelijkheden van Flexpeople4U B.V. uit Heerhugowaard. Zij doen namelijk niet alleen de werving en selectie van personeel in Nederland, maar hebben ook een kantoor in Gdansk van waaruit ze Poolse werknemers aannemen voor bedrijven in Nederland.

Bij dit uitzendbureau ben je verzekerd van totaalservice

Als je via een uitzendbureau arbeidsmigranten gaat huren voor jouw bedrijf, wil je natuurlijk wel dat alles op en top geregeld is. Dit is bij Flexpeople4U zeker het geval. Deze experts regelen namelijk niet alleen de werving en selectie van buitenlandse werknemers vanuit hun kantoor in Polen, maar ook de huisvesting, het vervoer en de benodigde documentatie. Het begint bij het intakegesprek om te kijken of de kandidaat past bij jouw bedrijf. Is dit het geval en wordt de kandidaat aangenomen? Dan neemt Flexpeople4U ook het opstellen van de arbeidsovereenkomst en het uitbetalen van loon en vakantiegeld op zich. Als werkgever hoef je dus eigenlijk nauwelijks iets zelf te regelen én krijg je er goed en hard werkend personeel voor terug. Voor totaalservice ben je hier dus aan het juiste adres!

Ga op zoek naar geschikt personeel via een uitzendbureau

Wil je graag nieuw personeel inhuren voor bepaalde werkzaamheden en ben je ervan overtuigd dat buitenlandse werknemers hier beter geschikt voor zijn? Neem dan contact op met dit uitzendbureau uit Heerhugowaard en vraag gerust om hulp bij het aannemen van arbeidsmigranten uit bijvoorbeeld Polen. Zij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

https://www.flexpeople4u.nl/index.html