Csneakers
Image default
Banen en opleidingen

Een BHV cursus volgen bij een specialist in Den Haag

Weet u precies hoe u moet handelen als er brand uitbreekt op de werkvloer? Of wat u moet doen om iemand te helpen die gewond is geraakt? Als u BHV’er binnen uw bedrijf bent, weet u dit maar al te goed. Heeft u hier geen idee van? Dan kunt u er met een gerust hart van uitgaan dat er collega’s zijn die dit wel weten, aangezien uw werkgever wettelijk verplicht is om BHV’ers aan te stellen. Wilt u toch zelf ook goed voorbereid zijn op een noodsituatie? Dan is het verstandig om een cursus bedrijfshulpverlening te volgen. In regio Den Haag kunt u voor zo’n BHV cursus het best terecht bij BHV Zuid-Holland.

Uiteenlopende mogelijkheden voor een cursus bedrijfshulpverlening

Niet alleen particulieren rekenen op deze specialist uit Den Haag voor een BHV cursus. Ook bedrijven kunnen er terecht om hun werknemers op te laten leiden. Hierbij is er een breed scala aan mogelijkheden. Ze bieden bijvoorbeeld een ruim cursusaanbod, waardoor er zeker een cursus is die op uw wensen aansluit. U kiest bijvoorbeeld uit:

  • Een basisopleiding BHV
  • Een cursus BHV Ploegleider
  • Een herhalingstraining

Daarnaast zijn er uiteenlopende mogelijkheden voor de locatie waar de cursus gegeven wordt. U kunt bijvoorbeeld in het uitgebreide trainingscentrum van deze opleider terecht, maar ze kunnen ook bij uw bedrijf langskomen om meerdere werknemers tegelijkertijd op te leiden. Dan komen ze langs met een speciaal ingericht voertuig en hebben uw werknemers zo min mogelijk reistijd.

Informeer naar de kosten en de verschillende opties

Bent u benieuwd naar de kosten van een herhalingscursus of basisopleiding BHV? Informeer dan naar de mogelijkheden van een BHV cursus bij BHV Zuid-Holland in Den Haag. De experts denken graag met u mee over een oplossing die op al uw wensen en noden aansluit. Vervolgens stellen ze desgewenst een overzichtelijke offerte voor u op. Dan weet u precies wat het gaat kosten om uw medewerkers op te leiden en om hen jaarlijks op herhalingstraining te sturen. Dit laatste is belangrijk om het behaalde diploma geldig te houden. Bovendien blijft de kennis van uw medewerkers zo up-to-date.