Csneakers
Image default
Industrie

Koop de beste middelen voor het slijpen van uw metaal

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar nieuwe technieken en machines voor het slijpen, draaien, frezen en eroderen van materialen? Bekijk dan eens de website van De Ridder. Dit bedrijf levert geavanceerde technologie, machines en bewerkingstechnieken. Daarnaast bieden ze producten aan van verschillende fabrikanten. Kies bijvoorbeeld voor een machine van Blohm, Jung, Mägerle, Studer of Schaudt. Deze fabrikanten behoren allemaal tot de United Grinding-groep. Dit betekent dat ze goede en betrouwbare machines leveren. Bent u op zoek naar de juiste oppervlaktegesteldheid, een totale productoplossing of juist naar een eenvoudigere of gebruikte machine? Bij De Ridder kan het allemaal!

Verschillende machines, technieken en accessoires

Slijpen is een veelomvattend begrip. Er zijn namelijk veel verschillende soorten bewerkingen om te slijpen en voor al deze soorten biedt De Ridder machines aan. Zo kunt u onder andere vlakslijpen, profielslijpen, kruikslijpen en rondslijpen. Voor rondslijpen heeft deze specialist speciale machines van hoogwaardige kwaliteit. Deze machines gaan zeer precies en nauwkeurig te werk en zorgen voor het beste resultaat. Door het ruime aanbod met diverse merken zit de geschikte machine er altijd wel voor u tussen. Bent u daarnaast ook op zoek naar accessoires en gebruiksartikelen? Ook hiervoor bent u bij De Ridder aan het juiste adres. Zo leveren ze slijpstenen, magneten- en spanmiddelen, papierbandfilterinstallaties en afzuiginstallaties.

Profiteer van de extra services

Weet u niet precies welke machine u nodig heeft voor het slijpen van bepaalde materialen? Schakel dan de hulp in van de specialisten van De Ridder. Deze specialisten geven advies en zorgen dat u thuiskomt met een machine op maat. Daarnaast installeren zij het apparaat meteen en zorgen ze ervoor dat de machine gebruiksklaar is. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij hen terecht. Naast de alle middelen om te slijpen, draaien, frezen en eroderen, profiteert u dus ook van de extra services die dit bedrijf biedt.

https://www.ridder.net/nl