Csneakers
Banen en opleidingen

Word nog succesvoller in het verkoopvak met een mode opleiding

Wil je succesvoller worden als verkoper in de mode retail, denk dan eens aan het volgen van een mode opleiding. Een mode opleiding is er namelijk op gericht jou alles te leren wat je nodig hebt om klanten goed te kunnen adviseren. Elke verkoper in een winkel heeft sterke en minder sterke kanten. Door te werken aan jouw minder sterke kanten en je kennis te vergroten, kun je de klanten die langskomen in de winkel nog beter adviseren bij hun keuze. Ook kun je met jouw nieuwe kennis de winkel zo inrichten dat klanten graag een kijkje komen nemen.

Vergroot de klanttevredenheid met een mode opleiding

Uw doel is uiteraard een tevreden klant. Met de mode opleiding Mode Adviseur van Detex Opleidingen leer je wat je wilt weten om nog beter te worden in je werk. Zo leer je niet alleen over Textielwaren, Assortimentskennis, verkopen en Visual Merchandising, maar wordt ook Imago Styling behandeld. Met deze kennis kun je een klant niet alleen adviseren over kleur, maar bijvoorbeeld ook over pasvormen, silhouetbelijning, styling, persoonlijkheid en kleurtypes. Zo kun je de klant op een professionele manier helpen en zullen jouw klanten met een passende aankoop de deur uitgaan.

Volg jouw mode opleiding bij Detex Opleidingen

Nieuwe kennis neem je het beste op als dit op een enthousiaste manier en interactief met je wordt doorgenomen. Bij Detex Opleidingen hebben ze een ruime ervaring met het geven van opleidingen en trainingen op maat. Bij de opleiding Mode Adviseur krijg je vijf dagen training, waarbij elke dag een andere module wordt behandeld. Na deze opleiding weet je zeker dat je compleet op de hoogte bent van alle belangrijke zaken in de mode retail. Maar ook het volgen van één of enkele modules is een mogelijkheid. Alle verschillende opleidingen en modules vind je op de website van Detex Opleidingen.

https://www.detex.nl