Csneakers
Banen en opleidingen

Leer PADI duiken bij dé specialisten in Tilburg

Is leren duiken een van je grote dromen? Bij Duikcentrum de Aalscholvers is het PADI systeem jouw leidraad. Wereldwijd wordt dit systeem gebruikt door instructeurs. PADI is de grootste duikopleidingsorganisatie ter wereld en is verantwoordelijk voor de creatie en controle van kwalitatief trainingsmateriaal. Je loopt stapsgewijs de cursus door gebruik te maken van het lesmateriaal van PADI om te leren duiken. Je doet de juiste kennis op en leert alle benodigde vaardigheden om te leren duiken. Door de realistische ervaring tijdens de training leer je bovendien meteen om te duiken met perslucht.

Geniet van persoonlijke begeleiding tijdens je duikcursus

De cursus van PADI om te leren duiken wordt bij Duikcentrum de Aalscholvers in een kleine groep gegeven. Hierdoor ben je verzekerd van persoonlijke aandacht! Elke instructeur heeft maximaal twee cursisten onder zijn of haar hoede. Jij staat bij deze cursus centraal! De professionele instructeurs geven iedereen de aandacht die hij of zij verdiend, gebaseerd op de ervaring en het leertempo van de cursisten. Kies ervoor om jezelf veilig te voelen onder water!

Wat is het volgende voor jou?

Bij Duikcentrum de Aalscholvers is het mogelijk om op verschillende niveau PADI duiken te volgen. Ben je een echte starter en heb je nog nooit gedoken? Of ben je ervaren en wil je een nieuwe uitdaging aangaan? Wat jouw situatie ook is, bij dit duikcentrum blijf je jezelf ontwikkelen. Na behalen van het PADI certificaat zijn er nog veel meer mogelijkheden om jouw duikavontuur een vervolg te geven. Denk bijvoorbeeld aan tech of cave diving. Heb je nog duikapparatuur nodig om in je vrije tijd ook te duiken? In de winkel van dit duikcentrum in Tilburg vind je alles wat je nodig hebt! Van duikpakken tot snorkels en van onderkleding tot aan droogpakken – in de winkel én de online shop staat alles voor je klaar!