Csneakers
Image default
Dienstverlening

Moeite met het vinden van de juiste stijl ?

Dan is het beste Kledingadvies Den Haag misschien wel iets voor jou, onze adviseurs weten alles van mode en de nieuwste trends. Wij hebben de beste kijk op het gebied van kleding en zullen je dan ook altijd eerlijk adviseren. Hierdoor voorzien wij al heel veel mensen van kledingadvies. Om zo de beste versie van jezelf neer te zetten ook al heb je weinig budget. Zo zijn soms de kleinste al genoeg om je uitstraling te verbeteren. En er weer stralend uit te zien, want de beste eerste indruk begint bij je outfit. 

Waarom een kledingadviseur

Voor veel mensen is een goed kledingstijl erg belangrijk , zo word je vaak beoordeeld op je stijl. Het is goed voor een eerste indruk, en daarna zet zegt een auto fit ook vaak wat over jou. Heb je haar altijd slordig en draag je bijvoorbeeld makkelijk kleding ongestreken. Dan hebben mensen vaak al het idee dat je lui en vies bent. Daarnaast is weten veel mensen niet hoe ze bepaalde kleding moeten combineren, en hebben daardoor vaak een verkeerde kledingstijl. En zijn onzeker en willen meer zelfvertrouwen. En vinden het lastig de stijl te zoeken die bij hun past of hebben grofweg geen smaak.

Wat doen wij allemaal 

Wij geven jou eerlijk advies over de kleding die bij jou past, zo zeggen verkopers vaak dat iets mooi staat maar willen ze eigenlijk alleen verkopen. Wij zijn altijd eerlijk en helpen je zoeken naar outfit die bij jou past. Daarnaast  zijn wij er ook voor mensen die niet teveel tijd willen besteden aan het shoppen en gewoon iemand willen hebben die ze outfits aanreikt. Of erg moeilijk vinden om met een bepaald budget een volledige outfit te kopen, inclusief schoenen. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om met iemand te shoppen die van kleding houd en er alles van weet, helemaal wanneer je vriend of vriendin niet kan.