Csneakers
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe? Kies voor volledig comfort

Zoekt u een speciale locatie voor een vergadering met uw collega’s, klanten of zakenpartners? Kies voor een ontspannen ontmoeting en een inspirerend zakelijk gesprek op één van de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe. In Lunteren vindt u De Lunterse Boer, die al sinds 1953 een begrip is in het Veluwse landschap. Eén van de vele specialiteiten van dit bedrijf is maatwerk. Daarom is deze accommodatie niet alleen één van de meest bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe, maar ook een perfecte plek om een vergadering of bijeenkomst te plannen zoals u het wilt. Bespreek de mogelijkheden om de perfecte vergadering te organiseren, bijvoorbeeld met een heerlijke lunch of als deel van een compleet en ontspannend arrangement. Wilt u uit eten in Ede combineren met een vergadering? Ook dit maakt De Lunterse Boer mogelijk.

Boek één van de vergaderruimtes en organiseer een memorabele bijeenkomst

Bij De Lunterse Boer heeft u keuze uit drie comfortabele vergaderlocaties die een bijzondere bijeenkomst op de Veluwe mogelijk maken. In het Theehuis kunt u met een kleine groep (maximaal 10 personen) vergaderen en met maximaal 32 personen dineren. Naast de ruimte ligt een sfeervol terras. Daarnaast zijn er nog de zalen Dennen en Horst beschikbaar, die voor grotere gezelschappen geschikt zijn. Deze zijn van alle benodigde faciliteiten voorzien, zoals digitale apparatuur, een koffiemachine en een koelkast met frisdrank en spa. U heeft mogelijkheid om dagarrangementen en meerdaagse arrangementen met overnachting te boeken. Wilt u bij een dagarrangement enkel ontvangst met koffie en thee of wilt u een uitgebreidere vergadering organiseren met diner en/of lunch? Er zijn bij De Lunterse Boer vele mogelijkheden.

Ga met uw gezelschap uit eten in de buurt van Ede

Uit eten in Ede is zeker een aanrader, want de stad is zeer de moeite waard om met uw zakelijk gezelschap te bezoeken. De Lunterse Boer biedt u de mogelijkheid om uit eten te gaan en dit te combineren met een bezoek aan Ede. U vindt bij De Lunterse Boer seizoensgebonden gerechten en vele andere specialiteiten. Chef-kok Sander van Middendorp bereidt voor u de mooiste gerechten, waardoor uit eten in de regio Ede een onvergetelijke ervaring wordt voor u en uw zakelijk gezelschap. U kunt één van de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe, met alle extra’s naar keuze, eenvoudig online reserveren bij De Lunterse Boer.