Een gezonder klimaat met een groene muur binnen

Gun je werknemers een gezondere omgeving en kies ervoor om een groene muur binnen te plaatsen. Een dergelijke groene wand wordt ook wel een verticale tuin genoemd. Je kiest hierbij je favoriete bloemen en planten uit en laat deze tegen de muur plaatsen. Dit zuivert de lucht en zorgt voor een vermindering van fijnstof. Hierdoor zorgt zo’n groene muur voor een beter binnenklimaat en werkt het bovendien stress verlagend. Het ziekteverzuim zal direct verminderen. Als werkgever doe je er dus goed aan om een groene muur binnen te laten plaatsen. Dit kun je het beste overlaten een professioneel bedrijf, zoals Ecoworks. Zij maken de groene wand op maat, plaatsen het en beheren het desgewenst ook voor jou.

De andere voordelen van een groene wand

Naast een vermindering van het ziekteverzuim heeft een groene muur binnen nog vele andere voordelen. Je kunt een groene wand namelijk ook gebruiken als geluidsisolatie. Het geluid in bijvoorbeeld de vergaderruimte wordt aanzienlijk gedempt. Ook stadsgeluid blijft door middel van een verticale tuin beter buiten. Hierdoor worden je werknemers minder snel afgeleid en kunnen ze dus geconcentreerder werken. Daarnaast maak je de werkomgeving van je medewerkers natuurlijk een stuk mooier en rustgevender.  

Ook geschikt voor hotels, restaurants, pop-upconcepten en meer

Een groene wand is niet alleen geschikt voor kantoorpanden, je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken als je over een hotel beschikt of een pop-upconcept hebt. Maak je hotel, café of restaurant groener en laat een groene muur plaatsen door Ecoworks. Dit bedrijf heeft ook al vele verschillende pop-upconcepten geholpen aan een verticale tuin. Kortom: alles is mogelijk. Twijfel je toch nog? Doe dan inspiratie op via de website van Ecoworks. Hierop vind je foto’s van verschillende uitgevoerde projecten. Vervolgens vraag je eenvoudig een gratis brochure aan of bespreek je jouw wensen met Ecoworks aan de telefoon.