Csneakers
Image default
Banen en opleidingen

Vrachtwagenchauffeur distributie

Vrachtwagenchauffeur distributie

Je gaat behoorlijk wat kilometers scheppen bij deze baan. daar moet je écht van liefhebben om het leuk te blijven vinden. jouw ritten variëren per dag. op de uiterst leuke plekken zal jij de vracht losser, de leveradressen kunnen campings aan de zeeuwse kust, winkel-in-store bij benzinepompen tot aan bungalowparken op de waddeneilanden zijn. jij gaat op prachtige plekken in ons land komen! Vanuit waalwijk stap je in je vrachtwagen, er wordt gereden met een trailer, lzv of dubbeldekker. bijeen met 1300 collega’s maak jij de ronde rond in het logistieke procedure en verzorg jij het wegtransport en rantsoenering van levensmiddelen naar campingwinkels en buurtsupers.

Wat wij jou bieden:

Vast dienstverband ;
traktement conform tln-cao ;
toeslag zaterdagwerk ;
voor deze baan is het doorslaggevend om te kennis dat je kantoortijden ligt tussen 03. 00-17. 00 uur en je dagen scheppen van 10-12 uur. Alsmede word er aan je gevraagd om twee zaterdagen per maand te werken. Hier staat natuurlijk een roostervrije dag doordeweeks tegenover.

O ja, ook niet triviaal ; je solliciteert op een vaste baan. Ben je op zoek naar voorbijgaand werk dan lopen wij je om ons vacature-aanbod te raadplegen. Functie vergen : wat we van je vragen:

Je hebt je rijbewijs ce ( exclusief code 95 ) ;
inzetbaar op zaterdag ( 1x per twee inweken ) ;
je hebt een tal jaren ervaring op de weg.
Je kan een vog beraadslagen.

De plek om modules voor code 95 te halen. dus, wil je deze baan gaarne hebben ondanks dat je code 95 niet compleet is? gebruikelijk solliciteren! Wij dienen je. bijeen zorgen dat het werkt.

Opmerkingen :
maatregelen i. V. M. Coronavirus

1. Beleid transportsector

Uiteraard worden wijzigingen in regelgeving nauwlettend in de gaten gehoudem. Ook zorgen we dat de medewerkers goed geinformeerd worden over de richtlijnen om distributie te voorkomen. Politici wordt gevraagd waakzaam te zijn en rechtstreeks menselijk aansluiting te vermijden.

2. Communicatie windrichting medewerkers

De medewerkers worden met regelmaat geïnformeerd over de aangepaste maatregelen vanuit de overheid, het rivm en klanten. Aan allen wordt gevraagd waakzaam te zijn en ongezouten humanitair voeling te vermijden. Uiteraard wordt verzocht regelmatig de handen goed te wassen, te hoesten/niezen in de binnenzijde van de elleboog en documenten zakdoekjes te gebruiken. Daarnaast bedienen de medewerkers de rivm-richtlijnen op te volgen.

Info over werkgever :

wat we je kunnen vertellen over de werkgever de opdrachtgever is een transportonderneming die zich volledig concentreert op wegtransport. Zij staan open voor innovaties die ervoor zorgen dat het werk nog slimmer, veiliger en duurzamer gedaan kan worden. De medewerkers ontwikkelen het handel en zijn het visitekaartje van de opdrachtgever. Je krijgt bij hen dan ook de kans om het beste uit jezelf te halen en door te groeien binnenshuis de lijf bedrijf. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en krijgt toereikend tijd voor het navolgen van opleidingen en trainingen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken.html