Csneakers
Zakelijke dienstverlening

Werk nog schoner dankzij een grootkeuken onderhoud

Een dieptereiniging is een belangrijk onderdeel in de schoonmaak van uw horecazaak. Uiteraard doen uw medewerkers er alles aan om uw keuken schoon te houden. Anderzijds blijven er plaatsen die onbereikbaar blijven. Denk hierbij aan de ventilatiekanalen achter de grote werkbanken. Daarom is het een goed idee om een stapje verder te gaan in het onderhoud van uw grootkeuken. Bij Valor Services zorgen we voor een dieptereiniging die voldoet aan de wettelijke norm. Daarbij wordt uw keuken na de werkzaamheden altijd geïnspecteerd zoals een controleur dat zou doen. Vraag snel een adviesgesprek aan bij deze specialist voor uw grootkeuken onderhoud.

Laat uw luchtfilters vervangen tijdens een luchtkanaalreiniging

Beperk het risico op brand met een luchtkanaalreiniging. Daarbij verbetert u ook de luchtkwaliteit in uw pand. Deze werkzaamheden laat u uitvoeren door Valor Services. Dit schoonmaakbedrijf voert deze werkzaamheden in verschillende fases uit. Hierbij wordt er altijd gestart met een grondige inspectie, waarbij men een inventarisatie van de huidige situatie maakt. Vervolgens reinigen zij uw luchtkanalen en vervangen ze de luchtfilters. Daarbij is het ook mogelijk om filters op maat te maken. Maak snel een afspraak met deze specialist en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Creëer gezondere lucht in uw bedrijf

De reiniging van industriële verdampers is een vak apart en daarom laat u het ook over aan de specialisten van Valor Services. Deze verdampers vangen namelijk heel wat omgevingsvuil op, wat leidt tot de ontwikkeling van schimmels en bacteriën. Wanneer deze vervolgens uw bedrijf worden ingestuurd door de luchtinstallatie, heeft dit nare gevolgen voor de luchtkwaliteit en gezondheid van uw werknemers. Daarom is het raadzaam om uw verdampers, en de rest van de luchtkanalen, jaarlijks te laten reinigen door een specialist. Reken hiervoor op Valor Services. Wij reinigen en desinfecteren de luchtkanalen, luchtgroepen en verdampers. Bovendien vervangen deze experten daarbij alle luchtfilters en beheren ze tevens het onderhoudsprogramma van de installatie.