Csneakers
Zakelijke dienstverlening

Zaakgericht werken met behulp van Doxis

Doxis helpt organisaties bij het inrichten van zaakgericht werken. Deze netwerk- en kennisorganisatie zet haar dienstverlening in op landelijke schaal en is specialist in het bieden van hulp aan overheidsinstanties. Je kunt hierbij denken aan provincies, gemeenten en ministeries maar ook zelfstandige bestuursorganen. Zou je graag hulp ontvangen bij het invoeren van zaakgericht werken binnen jouw overheidsorganisatie? Dan zit je bij Doxis goed. Met meer dan 100 jaar ervaring in het optimaliseren van de bedrijfsinformatie die ligt opgeslagen in de werkprocessen van een gegeven organisatie, ben je bij deze specialist aan het juiste adres voor ondersteuning bij zaakgericht werken.

Zaakgericht werken: hoe helpt Doxis

De professionals van Doxis denken graag met jouw specifieke overheidsorganisatie mee om zaakgericht werken succesvol te maken. Bij Doxis kun je dan ook een plan op maat verwachten. Jouw wensen en doelstellingen vormen het uitgangspunt van dit plan en jij blijft in controle waar het de aanpak en de sturing betreft. Daarbij is het belangrijk dat ook jouw medewerkers goed op de hoogte zijn en blijven van het nieuwe werken. Elke vraag die ze hebben moeten ze daarom gelijk kunnen stellen om te voorkomen dat er onduidelijkheid heerst en de vragen pas aan het einde van traject aan het licht komen.

Integrale aanpak

Doxis levert maatwerk dat is afgestemd op het veranderproces binnen jouw organisatie en toewerkt naar jouw doelstellingen. Daaraan wordt gewerkt vanuit vier invalshoeken die gezamenlijk een integrale aanpak opleveren. Deze vier invalshoeken zijn: ‘doelen en beleid’, ‘leiderschap en gedrag’, ‘systemen en informatie’ en ‘processen en sturing’. Het is van belang dat de systemen en informatie aansluiten bij het beleid en de doelen binnen jouw organisatie. Er wordt daarbij gekeken naar processen – hoe worden deze ingericht en op welke wijze worden deze aangestuurd. Wil je meer weten over hoe de specialisten van Doxis jou kunnen helpen bij het doorvoeren van zaakgericht werken, neem dan eens een kijkje op de website van deze organisatie voor meer informatie.

https://doxis.nl