Csneakers
Dienstverlening

Bedwantsen bestrijden is een specialistische klus

Bedwantsen bestrijden is een klus die u het beste over kunt laten aan een gespecialiseerde partij. Het bestrijden van bedwantsen is namelijk geen gewone vorm van ongediertebestrijding. Dit parasitaire insectje laat zich zeer moeilijk uitroeren. Alleen een gespecialiseerde en ervaren partij kan ervoor zorgen dat bedwantsen effectief worden gedood en volledig verwijderd zodat ze ook niet meer terugkomen. Hebt u te kampen met bedwantsen in uw huis of bedrijf, schakel dan zo snel mogelijk een specialist in, zoals Limas Group.

Waarom bedwantsen bestrijden zo moeilijk is

Bij sommige vormen van ongediertebestrijding hebt u genoeg aan slechts een lokale aanpak. Denk maar aan wespen. Wanneer het wespennest wordt verwijderd, zal dit in de regel ervoor zorgen dat alle wespen de ruimte verlaten en ook niet meer terugkomen. Bedwantsen bestrijden vereist een totale aanpak van de ruimte en wellicht zelfs van het hele pand. Bedwantsen zijn ongelofelijk taaie beestjes. Ze kunnen maandenlang zonder voedsel en kunnen op elke plek zeer veel eitjes leggen. Pakt u alleen de plek aan waar de bedwantsen zijn geconstateerd, dan loopt u het risico dat er elders al eitjes zijn gelegd die spoedig uit zullen komen. Het gevolg is dat u direct weer ongediertebestrijding in dient te schakelen. De juiste specialist zorgt voor een volledige bestrijding van de gehele ruimte of het gehele pand.

Kies altijd voor een milieuvriendelijke methode

Er zijn diverse manieren om bedwantsen te bestrijden. Wanneer u ongediertebestrijding nodig hebt, is het goed om altijd te kiezen voor een milieuvriendelijke manier. Het bestrijden van ongedierte kan namelijk zeer schadelijk zijn voor dieren, mens en milieu. Vaak zijn er echter manieren beschikbaar die veel minder belastend zijn. Hiervoor hebt u wel de kennis van een ervaren en erkende specialist nodig. Schroom nooit om hiernaar te vragen wanneer u een bestrijder in wilt schakelen om u van uw bedwantsen of ander ongedierte af te helpen.