Csneakers
Bedrijven

Een hangoor konijn is het perfecte huisdier

Een hangoor konijn is perfect voor kinderen, ze zijn erg rustig en heel betrouwbaar. Hangoor konijnen zijn vriendelijke en goedaardige konijnen. Ze blijven niet stil zitten, maar zijn juist erg levendig. Het eerste wat opvalt is dat de natuurlijk hangende oren hebben, hierdoor hebben ze een leuk en grappig gezicht. Door de vele kleuren, heeft u nog veel keuze ook! Voor de ouders is een hangoor konijn ook ideaal. U hoeft ze niet uit te laten in de regen en te wachten tot ze eindelijk gaan poepen.

Alles wat u nodig heeft om uw konijn goed te verzorgen

Dierenhandel Hoogendoorn bijna 2.500 dieren waaruit u kunt kiezen. Bij het aanschaffen van een huisdier komt vaak veel kijken. Als u bij Dierenhandel Hoogendoorn een hangoor konijn in de winkel aanschaft, zorgen ze ervoor dat u alles weet wat u nodig heeft. Van het juiste voer en een mooi hok tot dingen waar u niet zo snel aan denkt. Zo hebben ze diverse hokken om uw konijn binnen of buiten te laten leven. U kunt kiezen tussen een klein verblijf om binnen te zetten of juist voor een echt konijnenvilla voor in de tuin.

Een dierenhandel met ervaren medewerkers die aan uw wensen willen voldoen

Alle medewerkers van deze dierenhandel hebben verstand van dieren en kunnen u het beste advies geven. Als u iets nodig heeft uit onze webshop, maar het niet kunt vinden dan kunt u een mail sturen en dan helpt een medewerker u verder. In de winkel zijn ze altijd bereid om u te helpen bij het uitzoeken van uw ideale hangoor konijn. Bij deze dierenhandel staat de klant op één! Als u geen verblijf ziet dat aan uw wensen voldoet, komen ze bij u in de tuin een dierenverblijf laten bouwen wat helemaal op uw wensen is afgestemd! Van maandag tot en met zaterdag zijn ze geopend en kunt u hier terecht voor de leukste dieren.

https://www.dierenhandelhoogendoorn.nl/