Beveilig uw medewerkers met een betrouwbare toegangscontrole

Bent u op zoek naar een betrouwbare toegangscontrole ter beveiliging van uw medewerkers, goederen en vertrouwelijke informatie? Er zijn diverse beveiligingssystemen op de markt welke dit voor u kunnen verwezenlijken. Toegangscodes, sleutels, badges: elk systeem heeft zijn voor- en nadelen. Maar wat als er nu een systeem bestond met alleen maar voordelen? Een toegangscontrole waarmee u precies zelf kunt bepalen welke medewerker toegang heeft tot welke ruimte? Met de toegangscontrole van dormakaba bent u verzekerd van een waterdicht beveiligingssysteem.

De voordelen van een professionele toegangscontrole voor uw bedrijf

Met het professionele systeem van dormakaba bent u voorzien van alle gemakken die een toegangscontrole zou moeten hebben. Met behulp van tijdprofielen en ruimtezones kunt u snel en eenvoudig de toegangsrechten van uw medewerkers definiëren en wijzigen. Dankzij dit toegankelijke systeem heeft u een overzicht van de verschillende privileges van uw medewerkers. Wil een medewerker toegang verkrijgen tot een bepaalde ruimte in een bepaald tijdsslot? Dan controleert de toegangscontrole op de badge welke tijdsgebonden en ruimtelijke autorisaties deze medewerker heeft. Dankzij deze toegangscontrole weet u zeker dat er zich niemand bevindt in ruimtes waar hij of zij geen autorisatie voor heeft. De betrouwbaarheid van dit systeem is daardoor erg hoog.

Een beveiligingssysteem van de hoogste kwaliteit

De systemen van dormakaba verzekeren u van een hoge mate van veiligheid en kwaliteit. U weet welke medewerker toegang heeft tot welke ruimtes, op welke weekdagen de medewerker toegang heeft en op welke tijdstippen. Dit professionele bedrijf biedt producten, oplossingen en services voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten aan. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die deze toegangscontrole uw bedrijf te bieden heeft? Neemt u dan contact op met de medewerkers van dormakaba. Zij vertellen u graag meer over alle voordelen van het inzetten van een professionele toegangscontrole binnen uw bedrijf of onderneming.

 

 

https://www.dormakaba.com/nl-nl