Csneakers
Image default
Bedrijven

Een vakkundig autobedrijf in de omgeving van Houten

Kent u Autobedrijf Nieuwenhuijsen al? Dit autobedrijf is al meer dan 30 jaar een begrip in Houten en omgeving, en leveren al 30 jaar lang kwaliteit en topservice. Het autobedrijf in Houten kan u onder andere helpen bij het onderhoud van uw auto, het uitvoeren van apk-keuringen en het wisselen van winter- en zomerbanden. Wanneer uw banden zijn omgewisseld kunnen de banden worden gestald in het bandenhotel van het bedrijf tot u ze weer nodig heeft. Het autobedrijf in Houten maakt deel uit van Bosch Car Service, en staat garant voor vakwerk en kwaliteit. De monteurs weten raad met alle automerken en de verschillende modellen. U kunt er dus op vertrouwen dat uw auto hier in goede handen is.

Een vakkundig autobedrijf, ook voor het inbouwen van lpg-installaties

Wist u dat het autobedrijf in Houten ook gespecialiseerd is in autogas? Wanneer u een lpg-installatie wilt laten inbouwen in uw auto kunt u dat overlaten aan de vakmensen van dit bedrijf. Overstappen op lpg is in deze tijd echt een overweging waard, zeker als u in een wat oudere auto of een oldtimer rijdt. Lpg heeft namelijk een lage CO2-uitstoot, waardoor het veel minder belastend is voor het milieu. Ook is lpg een stuk minder belastend voor uw portemonnee, want u rijdt een stuk goedkoper. En als u besluit om een lpg-installatie in uw auto te laten inbouwen dan kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice en krijgt u een gratis leenauto tot uw beschikking.

 

Ook een betrouwbaar adres voor occasions

Autobedrijf Nieuwenhuijsen kan u niet alleen helpen bij onderhoud en reparaties, maar ook wanneer u op zoek bent naar een occasion. Bij dit autobedrijf in Houten vindt u in de showroom jonge en iets oudere occasions. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld dus de kans is groot dat uw volgende auto hiertussen staat. Bel daarom dit autobedrijf in Houten voor al uw auto gerelateerde vragen.

Gerelateerde artikelen

Beveilig uw medewerkers met een betrouwbare toegangscontrole

Goud laten inkopen met een nauwkeurige taxatie

Een houtkachel op maat kopen bij Fuego